, Tjek forsikringen når du lejer bil i udlandet – få gode råd om billeje-forsikring.

Skal du leje bil til ferien, er det vigtigt du tjekker lejebilens forsikringer, før du sætter dig bag rattet. Uden de rette forsikringer risikerer du en stor regning, hvis uheldet er ude. Se her hvad du skal være opmærksom på, når du benytter billeje i udlandet og læs mere om forsikring når du lejer bil igennem CarTrawler her på BillejeInfo.

Uanset om du bestiller billig billeje igennem Car Trawler eller andre billeje-selskaber så få flere gode råd og informationer om billeje og forsikring på din lejebil i vores artikel om billeje-forsikring

Ansvars- og kaskoforsikring vigtig

Hos forsikringsselskabet Alka råder man folk til at være særligt opmærksomme på at læse det med småt inden man skriver under på udlejningspapiret, da indeholdet af forsikringerne er vigtigt.

“Du skal især være opmærksom på bilens ansvarsforsikring. Du kan nemlig risikere at blive stillet over for meget store erstatningskrav, hvis der ikke er styr på ansvarsforsikringen. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at forsikringssummen er stor nok. Det nytter ikke meget, hvis forsikringen maksimalt vil betale 100.000 kr., og du bliver stillet over for et krav på 500.000 kr. Så skal du selv punge ud med de 400.000 kr.”, lyder det således fra Lise Agerley, kommunikationschef i Alka.

Ligeledes bør du også tjekke om der i kaskoforsikringen er skader som ikke dækkes, og hvor stor en eventuel selvrisiko er.

Tjek lejebilen for skader

Forsikringerne er dog ikke det eneste du skal huske at undersøge før du begiver dig afsted i din lejebil. Det er også en god ide først at tjekke lejebilen for skader. Glemmer du det, risikerer du at hæfte for skader, som andre lejere har lavet. tidligere. Gå derfor en runde omkring lejebilen, hvor du noterer eventuelle skader eller mangler, som så tilføjes kontrakten skriftligt.

Hos Alka råder man generelt folk til at bestille billeje hjemmefra, hvor man så i ro og mag kan tjekke grundigt op på lejekontrakten og forsikringsforholdene, hvilket godt kan være svært at gøre, hvis man først står på udlejningsstedet og bare gerne vil have en lejebil og komme igang med ferien.

Bestil billig billeje online

Lejer du din bil hjemmefra har du ydermere den fordel, at din lejebil kan stå klar til dig i lufthavnen, når du lander. Så er du ikke blot sikker på at have en lejebil til ferien, men slipper desuden for at spilde tid i lufthavnen, og kan i stedet med det samme fortsætte videre til din endelige feriedestination.

Har du brug for billig billeje i sommerferien? Så benyt billeje-søgemaskinen her på siden, hvor du kan sammenligne priser på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne på de populære feriedestinationer, og få den laveste pris på lige præcis den lejebil, som passer til dine ønsker. BillejeInfo samarbejder med CarTrawler og i prisen på billeje indgår altid lovpligtige forsikringer, desuden kan du tegne ekstar forsikring igennem Mondial Assistance.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *