Besøg dyreparken med billig billeje. Foto: John Goodridge

Billeje i Alicante er ikke blot en mulighed for nemt at besøge de skønne badestrande på Costa Blance. Med en lejebil er det også nemt at tage på udflugter til nogle af seværdighederne og attraktionerne i nærheden af Alicante. Benyt for eksempel billeje til at tage hele familien med til temaparken Terra Nature Murcia, som byder på både en dyrepark og et vandland.

Terra Natura Murcia ligger kun 80 kilometer sydvest fra Alicante, og er derfor et oplagt mål for en dagsudflugt med billeje, hvis I er på ferie i Alicante eller Costa Brava.

Eksotiske dyr og vandleg

Terra Natura Murcia består faktisk af to oplevelsesparker – dyreparken Wildlife Park Murcia og vandlandet Aqua Park Murcia, og mange vælger da også at slutte dagen af med at blive kølet af i vandlandet inden turen går retur til Alicante.

Wildlife Park Murcia er opdelt i to temaer, Den Afrikanske Savanne og Den Iberiske Halvø. Parken har mere end 50 forskellige dyrearter fra disse regioner, heriblandt flere som er udrydningstruede i naturen. Så I kan blandt andet se frem til at møde giraffer, løver, bjørne og iberiske ulve samt opleve en lang række eksotiske træsorter og planter.

Når I er blevet mættet med indtryk i dyreparken, er det nemt at gå videre til vandlandet Aqua Park Murcia, hvor I kan slappe af i det store poolområde, eller give jer i kast med vandrutsjebaner eller en af de mange andre aktiviteter i det 30.000 m2 store vandland.

Læs mere om åbningstider og billetpriser på Terra Natura Murcia’s hjemmeside

Bestil billig billeje i Alicante

Vil I have mest muligt ud af jeres ferie i Alicante, er det em god ide at bestille jeres lejebil hjemmefra. Så kan I selv vælge om I for eksempel vil benytte billeje direkte fra lufthavnen eller hellere vil afhente lejebilen i selve Alicante.

Benyt søgemaskinen her på Billeje.info til at finde den billigste billeje i Alicante. Søgemaskinen indhenter aktuelle priser på lejebiler i Alicante fra en lang række biludlejningsfirmaer, og gør det nemt at finde det bedste tilbud på netop den type lejebil I har brug for i Alicante.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *