Der pyntes op i Córdoba i maj. Foto: Roberto, Creative Commons.

Maj er en måned med masser af aktiviteter og seværdigheder i den andalusiske by Córdoba. Tager du forskud på sommeren med en rejse til det sydlige Spanien, bør du bruge en dag på en udflugt til denne spændende by.

Blomsterfestival i Córdoba

Córdoba, som ligger omkring 160 kilometer nord for Malaga, er scene for adskillige festligheder i maj måned. Har du en lejebil i ferien, er det en oplagt mulighed for at opleve ikke blot spændende historiske seværdigheder, men også den særlige atmosfære, som hersker i byen i forbindelse med de forskellige festligheder.

I maj måned konkurrerer byens indbyggere blandt andet i at lave den flotteste blomsterudsmykning af balkoner (4. til 17. maj). I samme periode afholdes en festival til ære for et af Córdobas kendetegn: gårdhaverne. På grund af det varme, tørre klima har man i Córdoba lige siden romernes tid bygget huse, som omgiver en indre gårdhave, normalt med et lille springvand i midten. I anledning af festivalen gøre indbyggernes meget ud af at udsmykke gårdhavernes efter alle kunstens regler med blomster.

Udover blomster vil der i løbet af festivalen i Córdoba serveres rigelige mængder af den lokale vin, tapas og andre lokale lækkerier. Benyt også besøget til opleve den store moske, Mezquita de Córdoba, som er den største arabiske bygning uden for den arabiske verden.

Læs mere om begivenheder og seværdigheder i Córdoba på hjemmesiden for det lokale turistbureau her

Bestil billig billeje i Spanien hjemmefra

Udnytter du helligdagene i maj til en tur til Spanien, er det oplagt at bestille billeje. Foråret hvor temperaturen endnu ikke er for høj, er den perfekte årstid at tage på oplevelsesrige udflugter.

Bestiller du din lejebil hjemmefra, er du både sikker på at få den ønskede biltype og er sikker på der står en bil klar til dig ved ankomst. Brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste billeje i Spanien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *