Billeje i Billeje priser Pisa lufthavn

Billejefirmaer i Pisa lufthavn - priser på billig billeje

Priser på billeje i Pisa lufthavn. Find de billigste priser på leje af bil i Pisa lufthavn ved at sammenligne billeje fra alle biludlejningsfirmaer i søgemaskinen.

Priser

Priser på billeje i Pisa lufthavn er billig i forhold til andre lande i Europa, men sammenligner du priser med andre byer og lufthavne i Italien ligger Pisa lufthavn i den dyre ende. Det skyldes bla. at de fleste der bestiller billeje i Pisa lufthavn er turister der skal på bilferie i Toscana. Du kan dog sagtes finde gode tilbud og lave priser på billeje i Pisa lufthavn, brug en søgemaskine som f.eks CarTrawler der sammenligner priser fra alle billejeselskaber.

Klik her og søg billeje priser online i Pisa lufthavn

Sammenlign billeje priser

Vi foretager løbende pris sammenligner på billeje i Pisa lufthavn for at sikre at vi igennem CarTrawler har konkurrencedygtige priser. Nedenstående pris eksempler er alle fundet online i de forskellige søgemaskiner. Vær opmærksom på at du altid finder aktuelle priser online og at div. rabatter og tilbud på billeje bliver opdateret dagligt.

Pris eksempler

Priser hos CarTrawler, AutoEscape og HolidayAutos, Avis rent a car, Europcar og Hertz biludlejning er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Alle priser er fundet i efteråret, og kan skifte dagligt. Hos CarTrawler betaler du kun et depositum ved bestilling og restbeløb ved afhentning. Afbestiller du din bil senest 24 timer inden afhentning er det uden gebyr. (gælder ikke udvalgte destinationer og tilbud, se betingelser i søgemaskinen)

Gruppe Mini i perioden fra 6 til 13 april

Her viser vores pris sammenligning at du kan få den bedste pris på 7 dage billeje i Pisa lufthavn fra 6. til 13. april hos CarTrawler kr. 954 og AutoEscape kr. 953, her er kun 1 kr. i forskel og de er hele 417 kr. billigere end den dyreste bil som er fra Holiday Autos. Bestiller du direkte hos Avis eller Hertz betaler du henholdsvis 120 kr. og 34 kr. mere for din bil, vel og mærke hvis du betale hele beløbet ved bestilling. Vælger du først at betale senere er prisforskellen 204 kr. hos Avis og 158 kr. hos Hertz.

  • CarTrawler Peugeot 107 eller lignende kr. 954 eller 136,34 pr. dag
  • Auto Escape Small Ford KA eller lignende kr. 953 eller 136 kr. pr. dag
  • Holiday Autos Fiat Nuova Panda eller lignende 1.370 kr. eller 196 kr. pr. dag
  • Direkte hos Avis – Small by bil f.eks Peugeot 107. Pris kr. 1.073 – betaler du først ved ved afhentning er prisen kr. 1.157
  • Direkte hos Hertz biludlejning f.eks en gruppe B Fiat Panda – Pris kr 987.75. Betaler du først ved afhentning er prisen 1.111.14 kr.

Gruppe Økonomi i perioden fra 6. til 20. juli

Det er altid lidt svære at sammenligne priser på billeje når vi bevæger os op i biltype f.eks til gruppe økonomi, da der er mange forskellige typer af biler. Vores sammenligning på 2 ugers billeje i højsæsonnen i Pisa lufthavn viser dog igen at det er søgemaskinerne der vinder og igen at CarTrawler ligger helt i bund med prisen. BEstiller du en bil i Pisa lufthavn i ovenstående perioden skal du betale kr. 2.109,82 hvilket er 153,41 kr. billiger en dnr. to på listen som er Europcar. Den dyreste bil pris finder du hos Holiday Autos her betaler du hele 3.532 kr. for at leje nøjagtig den samme bil, en type Ford Fiesta eller ligende.

  • CarTrawler Ford Fiesta eller lignende koster kr. 2.109.82 eller 150.70 pr. dag
  • Auto Escape Small Ford Fiesta eller lignende koster kr. 2.375 eller kr. 170 pr. dag
  • Holiday Autos Ford Fiesta eller lignende koster kr. 3 532 eller hele 253 kr. pr. dag
  • Lejer du du direkte hos Avis er prisen for en Small Økonomi f.eks Fiat Punto Evo kr. 2.314,37. Ved betaling når du afhenter bilen er prisen kr. 2.505,49
  • Bestiller du bil direkte hos EuropCar  er prisen for en Fiat Punto Evo 1.3 eller ligende kr. 2.263,23

Indtast i søgemaskinen hvornår du vil leje bil i Pisa lufthavn tryk “find billigst pris” og sammenlign selv lejebiler og priser fra alle billejeselskaber i søgemaskinen

Tilbud og rabatter

Skulle du mod forventning finde et bedre tilbud på billej i Pisa lufthavn end i søgemaskinen fra CarTrawler kan du normalt ombooke eller afbestille din lejebil (gælder ikke på speciel tilbud – se betingelser når du bestiller bil i søgemaskinen)

 

Billejefirmaer i Pisa lufthavn - priser på billig billeje

Billejefirmaer i Pisa lufthavn ved den nye terminal – priser på billig billeje

 

Pisa lufthavn

Pisa Galileo er navnet på en italiensk fysiker, filosof og astronom, der blev født i Pisa. Lufthavnen ligger kun et par kilometer fra Pisa, 20 km fra Livorno og ca. 80 km fra Firenze som er “hovedstaden i Toscana. Der er både busser og tog til lufthavnen og den nærliggende by. hele 17 forskellige billeje firmaer tilbyder deres service i lufthavnen.

Over 6.000.000 passagerer rejste igennem lufthavnen Pisa Galileo Galilei sidste år og lufthavnen betjenes af mange forskellige flyselskaber, som tilbyder flybilletter til næste 100 nationale og internationale destinationer. Fra Danmark kan du bla. flyve til Pisa Airport med Ryanair fra Billund lufthavn og med Norwegian fra Københavns lufthavn.

Pisa Lufthavn har et stort kommercielt område, hvor shopping er ideelt. Udvælgelsen af barer og restauranter, der tilbyder internationale retter og mad fra Toscana er god. En af de bedste danseskoler i Italien ligger også i byen. Der er ingen hoteller, men Pisa er meget tæt på lufthavnen.

Sidste startede lufthavnen på en stor ombygning og en af de nye bygninger er den nye billeje- terminal, hvor man har samlet alle billejefirmaerne og her er dejlig god plads. Har du bestilt billig billeje i Pisa lufthavn, skll du efter ankomsten gu ud mod busholdepladsen der ligger til højre. Her finder du en  bus der kører de ca. 700 meter til billeje terminalen. Vil du hellere gå er det intet problem. Når du skal aflevere din billej i Pisa igen er det også ved den nye billeje terminal.

Mere information om billig billeje i Pisa lufthavn

Lejebiler i Pisa

Du finder et stort udvalg af lejebiler i Pisa lufthavn fra billejerfirmaer som f.eks Auto Europe, Avis rent a car, Sixt billeje, Europcar, Easy Car, Hertz biludlejning, Thrifty, Advantage, GoldCar, Budget, Locoauto, LibertyRentals, Ntional og Maggiore som er det største privat ejet billeje firma i Italien. Du kan leje alle typer af  lejebiler i Pisa, lige fra de billigste i gruppe Mini eller A til store biler i gruppe E, F og G. Vil du leje en minibus eller sportsvogt i Pisa lufthavn er det naturligvis også mulig – se alle typer af biler og aktuelle priser i søgemaskinen

Find den billigste lejebil i Billeje priser Pisa lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her