Billeje i Salou

Velkommen til guiden med information og gode råd om billeje i Salou i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Salou, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Salou

Badebyen Salou ligger ved Costa Daurada i det nordøstlige Spanien. Salou som ligger blot omkring 13 kilometer mod syd fra Tarragona, er først og fremmest populær for sine strande.

Salou har været kendt som som havneby helt tilbage til romertiden, og senere var det herfra, at Jakob 1. af Aragonien satte ud fra i 1229 på sit erobringstogt til Mallorca.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Der findes flere interessante historiske seværdigheder rundt om i Salou, men for mange besøgende, især børnefamilier, er det nok attraktioner af nyere dato, som trækker mest. I byen ligger blandt andet PortAventura, som er et kombineret resort og forlystelsespark, der årligt har omkring 4 millioner besøgende. Det gør parken til en af de mest besøgte af sin slags i Spanien.

Derudover kan du eventuelt nyde en slentretur på strandpromenaden Paseo de Les Palmeres, som løber langs Llevant-stranden. Det er også her du finder den største koncentration af barer og restauranter.

Har du en lejebil til rådighed, er Salou et godt udgangspunkt for at tage på udflugter til de mange andre attraktioner og seværdigheder i resten af Catalonien. Der er for eksempel flere spændende romerske ruiner ikke langt fra byen og der er kun godt 100 kilometers kørsel til Barcelona.

Billigste billeje i Salou

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Salou fra en bred vifte af biludlejningsselskaber i Catalonien. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Salou Find Billeje her --> Sammenlign priser her