Billeje i San Antonio

Velkommen til side hvor du finder alt, du behøver at vide om billeje i San Antonio. Samtidig kan du i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste lejebil fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

San Antonio

Udsigt vest for San Antonio. Foto: Robert Young, Creative Commons.

Generelt om San Antonio

San Antonio er en af de mest populære feriebyer på Ibiza og kendt for fest nærmest døgnet rundt på talrige diskoteker og barer. Mange rejser således hertil for at slappe af på stranden om dagen og feste om natten.

Selv hvis du er til fest og farver, kan det være godt med en pause. Der er heldigvis gode muligheder for at tage på udflugter fra San Antonio til andre dele af Ibiza, hvor der ikke kun er fest på programmet. Du behøver ikke at leje en bil hele ferien, men kan for eksempel nøjes med en enkelt eller to dages leje.

Det tager for eksempel ikke mere end 20 minutter at køre ind til Ibiza by, hvor du kan slentre i den gamle bydels smalle gader og nyde stemningen blandt de gamle kirker, katedralen og eventuelt besøge et af de mange spændende museer. En lejebil giver dig naturligvis også friheden til at køre til en af de andre dejlige badestrande på øen eller nogle af de andre charmerende byer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i San Antonio

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i San Antonio fra en bred vifte af biludlejningsselskaber på Ibiza. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

Vær opmærksom på at der i forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i San Antonio som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i San Antonio, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i San Antonio Find Billeje her --> Sammenlign priser her