Billeje i Arenal d'en Castell på Menorca

Med sin 4.600 meter lange sandstrand ved det krystalklare Middelhav er det fristende at bruge hele ferien i Arenal D’en Castell ved vandet. Men du bør alligevel bestille billeje, så du også kan opleve resten af Menorca – også hvis det blot er for at besøge andre badestrande.

Arenal D'en Castell
Arenal d’en Castell er med god grund en populære badeby på Mallorca. Foto: Franco Vannini, CC BY 2.0

Familievenlig badeby

Arenal d’en Castell ligger omtrent midt på Menorcas nordkyst omtrent 45 minutters kørsel øst for den gamle hovedstad Ciutadella og bare 20 minutters kørsel fra den nuværende, Mahon, mod vest. Begge byer byder på alt det kulturliv, du måske kan savne i en badeby som Arenal d’en Castell.

Mens Arenal d’en Castell er ideel for især familier og andre, der ønsker at slappe af ved vandet i den hesteskoformede bugt, er det småt med seværdigheder og aktivitetsmuligheder, der ikke har den flotte strand om omdrejningspunkt. Selv hvis det først og fremmest er for at slappe af ved vandet, at du er rejst til Menorca, kan det anbefales at leje en bil i Arenal d’en Castell. Så har du nemlig også mulighed for at udforske de mere uberørte strande andre steder langs nordkysten.

Selvom der er et lille centrum med nogle få mini-markeder og butikker, hvor du kan få de fleste daglige fornødenheder. Er det ikke i Arenal d’en Castell, at du kan bruge ret lang tid på shopping. Ligeledes vil udvalget af spisesteder og barer efter nogle dage måske synes lidt begrænset, hvis du holder af alsidige kulinariske oplevelser i ferien. Har du bestilt billeje til ferien, kan du dog nemt køre en tur til en af nabobyer langs kysten eller ind på øen, hvor chance for at finde en traditionel restaurant med lokale retter på menuen er større.

Bestil biludlejning i Arenal d’en Castell

Det er muligt at tage bussen til nogle af nabobyerne, men forvent ikke at køreplanen altid overholdes. Gider du ikke skulle bekymre dig om offentlig transport i ferien, kan det dog anbefales at bestille biludlejning i Arenal d’en Castell. Med en lejebil har du desuden meget mere frihed til at tage på spontane udflugter og kan ikke mindst lettere nå frem til strande og seværdigheder, der ligger lidt afsides.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde og bestille din lejebil. Derved slipper du for selv at tjekke, hvilke biludlejningsfirmaer der findes i Arenal d’en Castell. I stedet skal du blot angive den ønskede lejeperiode for at få en liste over den billigste billeje. Her har søgemaskinen indhentet de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige udlejere i byen, som i skrivende stund blandt andre inkluderer Europcar og Valls.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål med billeje

Vælger du at leje en bil i har du talrige interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde – ikke mindst strande.

  • Cala Tirant – strand
  • Cala Presili – strand
  • Ciutadella
  • Mahon
Find den billigste lejebil i Arenal d’en Castell Find Billeje her --> Sammenlign priser her