Billeje i San Sebastian

Bestil din billeje i San Sebastian og oplev den smukke kanariske by og øen La Gomera med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store naturmæssige, historiske og kulturelle oplevelser på den spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve San Sebastian og La Gomera i dit helt eget tempo.

San Sebastian La Gomera

San Sebastian La Gomera. Foto-kredit: Oliver Raupach. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.5

Information om San Sebastian

San Sebastian er hovedstad på øen La Gomera, som er en af De Kanariske Øer. Udover at være øens største by har San Sebastian den vigtigste havn, hvorfra der er forbindelse til Tenerife, La Palma og El Hierro. Christopher Columbus gjorde eftersigende holdt i havnen i 1492 på togtet, der skulle ende med at føre ham til Amerika.

I San Sebastian kan du fornemme den lange kolonihistorie i byens gamle kvarterer og her findes flere interessante seværdigheder, ligesom San Sebastian også byder på adskillige restauranter, caféer og butikker.

Billeje i San Sebastian

Flere store biludlejningsfirmaer har kontor i San Sebastian, såsom Europcar og Rent a Car, foruden firmaer som Cicar og Avia, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i San Sebastian og La Gomera. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i San Sebastian online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i San Sebastian, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve byen San Sebastian, men kun ca. 34 kilometer fra byen finder du den relativt store La Gomera lufthavn, nær byen Playa Santiago. Du kan læse meget mere om billeje fra La Gomera Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra San Sebastian

Der findes mange interessante og seværdige steder på La Gomera, du kan opleve med en lejebil fra San Sebastian. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra San Sebastian, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Parque Natural Majona (ca. 16 km)
  • Agulo (ca. 24 km)
  • Playa de Santiago (ca. 34 km)
  • Valle Gran Rey (50 km)

Nyttige links

Besøg hjemmesiden for La Gomeras officielle turistkontor her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i San Sebastian Find Billeje her -- data-src=