Billeje i Killeen Lufthavn

Billeje i Killeen Lufthavn giver dig perfekte betingelser for at komme nemt ind til byen og rundt i resten af Texas. Her på Billeje.info kan du søge og sammenligne priser på billige lejebiler fra mange forskellige biludlejningsselskaber i USA. Indtast dine ønsker i søgemaskinen og sikr dig en reservation på den bedste lejebil i Killeen Lufthavn.

Fort Hood
Killeen er primært kendt for at være hjemby for en af verdens største militærbase, Fort Hood. Foto: DVIDSHUB, CC BY 2.0

Lufthavnen

Killeen lufthavn er en lille lufthavn, som ligger 14 km syd vest for centrum af Killeen. Fra lufthavnen, der officielt hedder Killeen–Fort Hood Regional Airport (GRK), er der direkte fly til de større Dallas/Fort Worth Internationale Lufthavn og George Bush Intercontinental Airport ved Houston, hvorfra der er gode forbindelser til Europa.

Trods sin beskedne størrelse finder man alle de faciliteter, der skal til for at fordrive tiden i lufthavnen. Der er således et par spisesteder, en butik og bank. Taxier og shuttlebusser tilbyder transport videre fra lufthavnen, omend billeje i de fleste tilfælde er at foretrække. Der er da også et godt udvalg af biludlejningsselskaber, som betjener Killeen lufthavn såsom Avis, Alamo, National og Thrifty.

Bestil biludlejning i Killeen Lufthavn

Ankommer du til Killeen Lufthavn, kan du med en reservation sikre dig, at der allerede står en lejebil klar til dig. Ved at bestille biludlejning i Killeen Lufthavn online har du desuden bedre mulighed for at sammenligne priser fra de forskellige udbydere i lufthavnen.

Det tager dig ikke mange sekunder at finde billig billeje, når du bruger søgemaskinen øverst her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler. Du skal således blot oplyse, hvornår du ønsker at afhente din bil for at få en hurtigt oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Centralt udgangspunkt med billeje

Killeen ligger i hjertet af Texas Amt Bell County. Byen tæller cirka 120,000 indbyggere og ligger omkring 125 kilometer nord for Austin, statens hovedstad. Killeen blev grundlagt i 1882 og er i dag bedst kendt for Fort Hood, som er en af de største militærbaser baser i verden med cirka 45,000 soldater. En af de mest populære familieattraktioner er forlystelsesparken i Killeen, der ligger i Løvens Club Park. Parken har vandrutsjebaner, en klatrevæg og en swimmingpool.

Når det er sagt, er Killeen ikke just kendt som et ferierejsemål. Til gengæld betyder byen og lufthavnens centrale beliggenhed i Texas, at du får et godt udgangspunkt for at udforske statens mange andre, mere interessante seværdigheder og byer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Afstandene er store i Texas, som er større end Frankrig. Ikke desto mindre er billeje med fri kilometer, som er standard hos de fleste udlejere, en god mulighed for at nå langt omkring.

Du kan finde mere information om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Killeen Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her