Europcar i Mallorca lufthavn tilbyder en stor flåde af lejebiler i alle klasser, og du kan på BillejeInfo sammenligne priser på billeje fra Europcar med alle andre biludlejningsselskaber i lufthavnen. Indtast informationer om dato for afhentning og aflevering af din lejebil i søgemaskinen øverst her på siden og tryk “søg billeje” så får du et hurtig overblik med alle ledige lejebiler i Mallorca Airport og aktuelle priser. Når du bestiller biludlejning på Mallorca igennem CarTrawler som vi samarbejder med hos BillejeInfo indgår der altid fri kilometer og lovpligtige forsikringer på din billeje.

Europcar i Palma de Mallorca lufthavn

Europcar Mallorca Airport
Son San Juan Aeropuerto
Mostrador Terminal A
07014 Mallorca

Telefon nr. 0034 902105055

På sin hjemmeside oplyser Europcar at kontoret i Palma de Mallorca lufthavn holder åbenet alle ugens 7 dage 24 timer i døgnet året rundt. Det er dog vores erfaring at der ofte er lokale helligdage osv. der gør at kontoret lukker. Derfor er det altid en god ide at skrive informationer om din flyforbindelse når du bestiller billeje hos Europcar i Mallorca lufthavn, således kan personalet se på hvilke tidspunkt du afhenter din lejebil og om dit fly evt. skulle være forsinket. Når du bestiller billeje hos Europcar igennem CarTrawler vil du i bookingen altid blive bedt om at skrive fly nr. og ankomst tidspunkt i Mallorca lufthavn. Skulle du ikke ankomme med fly til Mallorca så blot sæt kryds i nej.

Du finder Europcar sammen med de andre store biludlejningsselskaber som f.eks Avis rent a car, Hertz billeje og SIXT biludlejning i ankomsthallen straks efter du har passeret tolden. Vær opmærksom på at har du ikke bestilt billeje i Mallorca Airport hos Europcar men hos et af de mange lokale billejefirmaer så har disse enten kontor i stueetagen eller ude for lufthavnen. Dette fremgår altid af din bestilling når du lejer bil i Mallorca lufthavn igennem CarTrawler.

Læs mere om Mallorca og om billeje i Mallorca lufthavn

Kort over Mallorca lufthavn


Vis stort kort

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *