Sne i Norge. Bestil lejebil i Oslo på Billeje.infoKør på skiferie i Norge med billig billeje. Foto: Liv Unni Sødem

Skal du på skiferie i Norge kan du vælge at skyde genvej ved at flyve til Oslo, og så forsætte herfra det sidste stykke med billig billeje.

Norge for hele familien

Ikke blot er Norge en af Europas mest snesikre skisport-destination med sne fra oktober frem til maj, i Norge findes også pister for alle niveauer. Her kan børn (og nybegyndere) lære at begå sig på ski under trygge forhold i hyggelige omgivelser. De gode muligheder for skiferie med både alpine udfordringer og langrend betyder da også, at mange danskere hver vinter rejser til Norge på skiferie, ligesom det er blevet populært at holde jul i en af de mange hyggelige skihytter.

På skiferie med billig billeje

Vil I have mest mulig tid på ski, er det oplagt at forkorte transporttiden ved for eksempel at flyve til Oslo. I Oslo lufthavn er der et bredt udvalg af billige lejebiler, som kan fragte jer det sidste stykke ud til pisterne. Benytter I billeje i Oslo, kan I eventuelt også vælge at bruge lidt tid på at besøge nogle af den norske hovedstads seværdigheder såsom Munchmuseet og Vigelandsparken.

Benyt billeje-søgemaskinen her på Billeje.info til at finde din lejebil i Oslo Lufthavn. Vi gør det let for dig at sammenligne priser på lejebiler fra alle biludlejningsfirmaerne i Oslo lufthavn, og at finde lige præcis den lejebil der passer til en skiferie i Norge.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *