Plus Car

Plus Car startede deres forretning i 1986 på Lanzarote og her derfor lang erfaring med at tilbyde billig billeje på en af Kanarieøernes mest populære destinationer.

I dag findes Plus Car dog ikke kun på Lanzarote men også på Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife og La Palma. For alle øerne gælder det, at billeje fra Plus Car eller et af de biludlejningsfirmaer er en mulighed for at få en mere oplevelsesrig ferie. Ønsker du således ikke blot at ligge ved stranden eller hotellets pool, er en lejebil en chance for nemt at tage på spændende udflugter til hyggelige byer og spændende seværdigheder.

I bilflåden hos Plus Car finder du lejebiler af mange størrelser og klasser, så du nemt kan finde en der passer til dit behov. Rejser du med små børn, tilbyder Plus Car dig gratis barnesæde, hvis du blot på forhånd oplyser den ønskede størrelse.

Priser på lejebiler fra Plus Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Plus Car med mange andre biludlejningsselskaber på Lanzarote. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Lanzarote strand

Find de bedste strande Lanzarote med billeje. Foto: Andrea, Creative Commons.

Du kan læse mere om Plus Car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Plus Car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Plus Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Plus Car på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Plus Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Plus Car Lanzarote Find Billeje her --> Sammenlign priser her