CarTrawler kort Spanien biludlejningBiludlejning med CarTrawler i hele Spanien

Skal du rejse på sommerferie til Spanien så brug søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning til at finde den billigste pris på din lejebil. CarTrawler er blandt de største formidlere af biludlejning i hele verden og dermed også i Spanien. Blandt de mest populære rejsemål i sommerferien i Spanien er Mallorca, Menorca, Malaga, Ibiza Barcelona, Madrid og Gran Canaria.

Du kan læse mere om billeje i sommerferien i indlægget “Billeje i sommerferien” og hvorfor det er en god ide at bestille din lejebil i god tid.

Rejsemål

Som beskrevet i indledningen så er Spanien et af de mest populære lande for danske turister og specielt i sommerferien går der mange fly fra danske lufthavne må rejsemål i Spanien som Mallorca, Menorca, Ibiza, Malaga, Girona, Barcelona og Gran Canaria. Du kan både rejse med rute fly og charterfly, læs mere om det i næste afsnit. CarTrawler biludlejning tilbyder billeje i alle på alle de nævnte rejsemål og du kan læse mere om CarTrawler biludlejning i Spanien ved at klikke på de enkelte destinationer.

Girona

Girona er måske ikke så kendt, men hvis man nu skriver Girona Barcelona som Ryanair er der måske flere som har hørt om byen. Mange bestiller billig biludlejning med CarTrawler i Girona og Girona lufthavn netop fordi Ryanair har base her og bruger Girona lufthavn til at markedsfører Barcelona. Bestiller du biludlejning i Girona skal du regne med at der er ca. 100 kilometer ind til centrum af Barcelona, men hvorfor overhovedet kører til Barcelona, der er mange spændene seværdigheder i det nordlige Spanien

Mallorca

Mallorca et af danskernes foretrukkende rejsemål i Spanien og det ikke uden grund. Oplev den dejlige ø med billig biludlejning fra CarTrawler som samarbejder med alle biludlejningsselskaber i databasen på Mallorca. De fleste som rejser på ferie til Mallorca vælger at bestille biludlejning i Palma de Mallorca lufthavn, men CarTrawler tilbyder også billig billeje i mere end 50 andre byer på øen. Fra Danmark kan du flyve direkte til Palma de Mallorca lufthavn året rundt med flyselskaber som Ryanair, SAS, AirBerlin og Norwegian, som i øvrigt også samarbejder med CarTrawler biludlejning.

Menorca

Menorca har de seneste par år fundet vej til top 10 listen over de mest besøgte rejsemål i Spanien blandt danske feriegæster og på Billeje.info kan vi også se at flere og flere bestiller CarTrawler biludlejning på Menorca, og specielt er det i Menorca lufthavn der bliver udlejet mange biler. CarTrawler tilbyder biludlejning i de større byer på øen og naturligvis i lufthavnen. Spar tid og penge når du bestiller lejebil på Menorca med CarTrawler. Et godt tip er at arrangere en bilrundrejse på øen og bo på små udvalgte hoteller, på den måde kan du komme helt tæt på indbyggere og selv kører rundt til de mange smukke strande Menorca byder på.

Ibiza

Ibiza og mange tænker straks på druk ferie for unge mennesker og sådan har det da også været i mange år, i hvert fald på det danske ferie marked. Det er dog et biled som bestemt ikke er retvisende for Ibiza har så utroligt meget at tilbyde sine gæster og du oplever bedst det hele med biludlejning. På Ibiza kan du bestille en lejebil fra CarTrawler biludlejning i lufthavnen og i flere byer på øen. Brug din bil til at besøge de mange hyggelige landsbyer og ikke mindst til at kører ud til de små strande som du ofte har helt for dig selv.  Indtast hvornår du vil afhente din bil på Ibiza og få et overblik med alle biler og priser fra CarTrawler biludlejning.

Barcelona

Barcelona storbyen i det nordlige Spanien er et populært rejsemål for folk som skal på storbyferie, men også udgangspunkt for mange som holder bilferie eller blot nyder de kilometervis af strande på f.eks Costa Brava. Barcelona er en af de lufthavne i Spanien med flest flyafgange fra Danmark og alene fra Københavns lufthavn kan du flyve med fire forskellige flyselskaber til Barcelona lufthavn. I Barcelona kan du igennem CarTrawler biludlejning leje alle typer af lejebiler lige fra Mini som er den billigste til den dyre gruppe D.

Madrid

Madrid Spaniens hovedstad er kendt af de fleste men er ikke blandt de byer i Spanien som ret mange besøger på deres ferie. Dog har Madrid de seneste år fået flere besøgende i takt med at lavprisselskaberne har oprettet direkte flyruter og det har også betydet at flere har lejet bil i specielt Madrid lufthavn hos CarTrawler biludlejning her på Billeje.info Vil du ikke bo i selve Madrid så er der mage spændende områder du kan besøge på en bilferie i Spanien og husk du hos CarTrawler uden problemer kan afhente din lejebil i en lufthavn og aflevere den i en anden. Læs mere om Madrid og bilferie i Spanien på vores blog om billeje.

Gran Canaria

Gran Canaria er det sidste rejemål vi har valgt at beskrive i denne korte oversigt med CarTrawler biludlejning i sommerferien. Mange tænker måske at Gran Canaria ikke er et stort rejsemål om sommeren, og at det kun er i vintermånederne danske turister flyver til Gran Canaria og de andre Kanariske øer som f.eks Tenerife og La Gomea, men faktisk er Gran Canaria også et efterspurgt rejsemål i sommerferien, hvilket de mange fly vidner om, ligesom vi kan se at mange vælger at bestille billig biludlejning hos CarTrawler i juli og august måned på Gran Canaria.

Flybillet til Spanien

Har du endnu ikke bestilt din flybillet til sommerferien så er det en god ide at bestille den før du bestiller biludlejning. Her på Billeje.info skriver vi om billig billeje, men vi har efter ønske fra mange af vores brugere også lavet en aftale med TravelMarket om en søgemaskine hvor du kan sammenligne priser på billig flybilletter til Spanien.

Søg priser på flybillet til Spanien

Billeje i Spanien

Dette indlæg handler om CarTrawler biludlejning i sommerferien, men på Billeje.info kan du finde billig billeje i Spanien fra andre søgemaskiner som f.eks AutoEscape og Holiday Autos. Vi har lavet en stor guide om billeje i Spanien, her finder du en god beskrivelse af byer og lufthave i Spanien og tips til hvordan du finder den billigste billeje.

Bestil billig billeje i Spanien

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *