Lancaster County. Lej bil på Billeje.infoTo kulturer mødes i Lancaster County. Foto: Tony Fischer

Hvor en lejebil måske ikke altid er det oplagte valg på en storbyferie i selve New York City, kan billeje til gengæld være en mulighed for også at besøge nogle af de mange andre interessante steder og attraktioner i nærheden af New York. Et af disse steder kunne for eksempel være Lancaster County i Pennsylvania, som ligger omtrent 240 km vest for Manhattan i New York.

Tilbage til fortiden

Her er New York’s skyskrabere udskiftet med landlig idyl. Det er dog ikke kun de landlige omgivelser, som har gjort Lancaster County til en populær attraktion. Regionen er således hjemsted for USAs ældste Amish-samfund med mere end 31.000 medlemmer, som her har valgt at leve et liv uden de fleste former for moderne teknologi såsom telefoner, biler og elektricitet.

Når du med ankommer til regionen fra New york med billeje, vil du derfor opleve lidt af et kulturchok, når du møder Amish-folket med deres hestevogne og konservative tøjstil. Amish-folket, som dyrker en streng form for kristendom, lever i det hele taget på mange måder stadig, som da de først ankom til USA fra Europa for mere end 300 år siden.

Trods deres tilbageholdende livsstil, har Amish-folket i Lancaster County dog valgt at byde besøgende velkommen. Du kan således selv opleve Amish-livstilen på gårdbesøg og i lokale butikker, som sælger forskellige typer håndværk og marmelade. Du kan eventuelt også parkere din lejebil og tage med på en af de guidede hestevognsture ad de små landeveje.

Du kan læse mere om seværdighederne i Lancaster County på den officielle turisthjemmeside her

Bestil billeje i New York

Amish-samfundet er blot en af de mange oplevelser, der venter dig med billeje fra New York. Vi du have flere oplevelser med hjem i baggagen end de fleste, anbefaler vi derfor at du allerede hjemmefra bestiller billeje i New York, så du få mest mulig ud af din tid i USA.

Som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info, kan prisen på billeje i USA variere meget. Brug derfor søgemaskinen her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne priser på billeje i New York fra de store kendte biludlejningsfirmaer og mange mindre biludlejere så finder du let lige præcis den lejebil, som passer til din rejse i USA, til den bedste pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *