DriveNow-bil. Foto: Listenthinkact, Creative Commons.

DriveNow, som er et lejebilsprogram udviklet i samarbejde mellem Sixt og BMW, er netop blevet lanceret i Milano. Fremover kan turister og indbyggere i den norditalienske storby derfor nemt leje eksklusive lejebiler uden først at skulle forbi et udlejningskontor.

Efterlad lejebilen hvor som helst

Sixt og BMW har sandsynligvis ladet sig inspirere af de nye delebilsordninger i udviklingen af deres DriveNow-koncept. I stedet for at være samlet ved traditionelle udlejningskontorer, er DriveNow-bilerne parkeret rundt om i byen og derved tæt på kunderne.

Bilerne er udstyret med en GPS, så man som kunde på udkig efter en ledig lejebil hurtigt kan tjekke, hvilke biler der er tilgængelig i ens område. Dernæst reserveres og oplåses bilen med en app. Når man ikke længere skal bruge sin bil, efterlader man den blot på en offentlig parkeringsplads, hvor det er mest belejligt (skal dog normalt være i byens centrum).

DriveNow-flåden inkluderer en bred vifte af BMW-modeller og MINI. Biler som er både eksklusive og velegnet til både kørsel i by og på landet. Ifølge Sixt vil man de kommende måneder nå op på 480 BMW- og MINI-lejebiler i Milano.

Målgruppen er ifølge Sixt især byboere, som får lyst til at tage på en udflugt ud af byen – for eksempel på en forlænget weekend. Det er ligeledes også en oplagt løsning for dig, som er på storbyferie, men også vil opleve nogle af de mange andre spændende byer og seværdigheder i Norditalien.

Milano er den 11. by, som kommer med i DriveNow. Ifølge Sixt har den utraditionelle form for billeje allerede en halv million kunder i Tyskland, og man forventer en god modtagelse i den italienske modeby.

“Milano er den førende kultur-, medie- og modeby og det økonomiske centrum i Italien. Med over en million indbyggere og høj trafiktæthed er byen ideel til frit flydende delebiler”, siger Nico Gabriel, administrerende direktør for DriveNow.

Bestil billig billeje i Milano

Vil du være sikker på, at der står en lejebil klar til dig i Milano? Så er det en god ide at booke hjemmefra.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at finde og bestille billig billeje i Milano fra Sixt eller et af de mange andre biludlejningsfirmaer i og omkring byen. Ofte kan det mest praktiske være at bestille din bil med afhentning i lufthavnen, men du kan naturligvis også vælge et udlejningskontor i byen, hvis du for eksempel først har brug for en bil efter nogle dage.

Vil du kun se tilbud fra bestemte biludlejningsfirmaer, eller søger du en bestemt biltype? Så kan du med fordel indsnævre prisoversigten ved hjælp af filterfunktionen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *