Billeje Key West i FloridaSmuk solnedgang - billig billeje i Key West i Florida med billeje.info. Foto: rachel in wonderland

Key West i Florida er oplagt at besøge på en bilferie i USA. Læs mere om hvilke oplevelser du kan få på en bilferie og find billig billeje i USA med CarTrawler biludlejning.

Fest, ferie & Hemingway
Key West vil for altid være forbundet med Ernest Hemingway og løsslupne fester:
Det er 80 år siden Ernest Hemingway første gang vadede i land i det, som dengang var en stilfærdig udpost mod Caribien med stærk cubansk kaffe og hjemmebrændt rom.

Den senere verdensberømte forfatter skulle egentlig blot hente en gul Ford og kigge lidt på denne fiskerflække, som han havde fået anbefalet, men Hemingway blev faktisk ret betaget af Key West, selvom et tog 10 år, før han for alvor vendte tilbage. I dag er Key West til gengæld berømt, fordi Hemingway boede her. Hans hus er nu blevet museum for ham, hvor man betaler entré og kan komme på guidede rundvisninger. Baren Sloppy Joe´s – forfatterens andet hjem, er i dag mere larmende end selv, når Hemingway og venner drak sig stangstive på den oprindelige Sloppy Joe´s. Det dundrer ved baren med skummende øl, skrig og skrål til langt ud på de små timer. Faktisk lå Sloppy Joe´s på Hemingways tid lidt borte herfra. Men det forhindrer ikke, at man på denne falske adresse kan skåle med Hemingway lookalikes og andre Hemingwayturister i dagens Sloppy Joe´s. Og Key West er i hvert fald med sin farverige Duval Street stadig et laidback og løssluppent feriemål.

Kun Key West er Key West
På Key West møder landet havet og Mexicogolfen Atlanterhavet. Stedet præges af det forrige århundredes charme og alle nutidens attraktioner. Atmosfæren i USAs sydligste by – som ligger nærmere Cuba end Miami – er omgivet af yndige gader omkranset af palmer, hundrede år gamle historiske herskabshuse og den lokale befolknings afslappede væremåde.
Det hævdes, at den særegne arkitektur og det rolige liv på denne lille ø, sandsynligvis har formået at skabe flere forfattere i forhold til befolkningens størrelse end nogen anden by i USA. Over hundrede forfattere bor eller har boet fast eller delvis i Key West.

Få mere information om Key West hos turistkontoret i Key West

Mallory Square
Når dagen går på hæld i Key West, samles både besøgende og fastboende på Mallory Square for at tage del i den daglige festligholdelse af solnedgangen. Mens musikere, jonglører og andre artister står for underholdningen, synker solen sagte bag horisonten, mens sejlskibe og andre fartøjer vender tilbage til havnen. Spisemulighederne i området er ligeledes tillokkende i selskab med solnedgangen. Selvom restauranterne er varierede og ofte unikke, kan de fleste tilbyde dejlig mad fra området, som ikke mindst er friske råvarer fra havet, som rejer, hummer, fiskesuppe, krabbeklør og et rigt udvalg af lokale fisk. Den lokale specialitet Key Line Pie er en herlig afslutning på måltidet.
Nattelivet i Key West er ligeledes spændende og varieret. Duval Craw er et udtryk, som er dækkende for dem, som går op og ned ad øens hovedgade for at opleve de mange barer og underholdningstilbud udefra og indefra. De mere kultursøgende kan i stedet gå i teater eller til koncert, hvor der ofte spilles musik af Key West Symphony.

Vil du have flere tips til din bilferie i Florida så læs artiklen om roadtrips på USAs østkyst her.

Billeje i USA med CarTrawler

Billeje i USA er billig og med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning kan du sammenligne priser fra de fleste billeje-selskaber i hele USA inkl. Key West i Florida.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *