Billeje på Ourense togstation

Velkommen til guiden om billeje med information og gode råd om biludlejning på Ourense togstation. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Ourense togstation, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber i Spanien. Jeg ønsker dig god fornøjelse!

Ourense

Ourense togstation. Foto: Jtcurses, Creative Commons.

Informationer om Ourense togstation

Ourense i det nordlige Spanien er et godt udgangspunkt for at udforske Galicien, ligesom der heller ikke er langt herfra til den nordportugisiske grænse.

Togstationen ligger centralt i Ourense, som gennemskæres af Miño-floden. Ankommer du med tog har du derfor ikke langt til byens seværdigheder, og ønsker du at leje en bil med det samme, ligger der flere udlejningskontorer på togstationen.

Du kan eventuelt starte med at køre til en af de varme kilder, som Ourense er kendt for. Der ligger adskillige af de såkaldte “pozas”, som er udendørs varme kilder. Flere af dem ligger i den gamle bydel, og nogle har gratis adgang. Der ligger dog også flere i de andre byer langs Miño-floden.

Inden du forlader Ourense med din lejebil fra togstationen, bør du også lægge vejen forbi byens katedral, der blev grundlagt i det 6. århundrede og ombygget i det 13. Katedralen er en af de ældste i Galicien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Ourense togstation

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Ourense togstation fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål til dig som leje bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores biludlejningssteder i hele Spanien.

Find den billigste lejebil på Ourense togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her