Legoland FloridaLegoland i Florida - Det nye Legoland som er blevet bygget i Florida har fået en god start. Foto: NathanF

Legoland Florida er kommet godt fra start siden indvielsen i efteråret, og har allerede besøgstal som kan sammenlignes med de andre ældre Legoland-parker. Legoland er et oplagt mål for en familietur på ferien i Florida, og kan let nås med billeje.

“Vi har kun haft åbent i lidt over et halvt år. Men det går bedre end forventet. Vi kan ikke offentliggøre nøjagtige tal, men vi vil ligge på niveau med Legoland Californien med omkring to mio. Det er flot, for vi har kun været åben i et halvt år. Legoland i Californien har været åben i 12 år,” siger en stolt Adrian Jones, General Manager, Legoland Florida, til Tic.Travel.

Legoland i Florida er arealmæssigt verdens største Legoland-park (0.59 km2), og har en kapacitet på op til 17.000 mennesker. Forlystelsesparken i Florida, som er den femte af sin slags, er dog stadig under udvikling. Planen er således at åbne et nyt stort vandland til sommersæsonen, og på sigt vil man gerne supplerer forlystelsesparken med et hotel.

Mens der ifølge Adrian Jones ikke er udsigt til flere Legolande i Europa, er der planer om yderligere Legolande i USA og fjernøsten.

Er du med familien på ferie i Florida, er den det nye Legoland et oplagt mål for en familietur, og vil være et sikkert hit hos ungerne. Legoland i Florida ligger omkring 45 minutters kørsel fra Orlando, der huser lufthavnen, som modtager mange af de danske turister, der rejser over Atlanten for at nyde solskinsstaten Florida.

Bestil billeje i Florida

Skal du på ferie i Florida? Så benyt søgemaskinen her på Billeje.info, som gør det let at finde billig billeje i Florida. Billeje er så godt som uundværlig på en ferie i USA, hvor næsten alt privat persontransport sker med bil. Bestil derfor din lejebil hjemmefra i god tid, så har du både størst chance for at få lige præcis den bilmodel, du ønsker, og for at finde billig billeje i Florida.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *