El Escorial. Foto: Arturo R Montesinos, Creative Commons.

Benytter du billeje i Madrid er det nemt at tage på udflugter til nogle af de mange seværdigheder og spændende områder uden for Spaniens hovedstad. Blot omkring en halv times kørsel fra Madrid kan du for eksempel besøge et imponerende bygningsværk og spansk Verdensarv, kongeslottet El Escoril.

Udflugt til El Escorial

Hvis du er på ferie i Madrid, er billeje en oplagt mulighed for at bruge en halv dag på en tur til San Lorenzo de El Escorial. Dette er ikke blot en chance for at opleve et imponerende kongeslot, kloster og museum med en spændende historie, men også en mulighed for at besøge den charmerende by i smukke omgivelser. Fra Madrid skal du tage A-6 motorvejen indtil Las Rozas, dreje fra over på M-505 eller eventuelt A-6 indtil du kan dreje over på M-600. Der vil være skilt mod El escorial herfra.

Byen San Lorenzo de El Escorial, som ligger omkring 50 kilometer nordvest fra Madrid, er placeret på siden af bjerget Mount Abantos. Byen opstod omkring El Escorial, som man begyndte at bygge i år 1563 på order fra Filip 2. af Spanien. I dag er kongeslottet et af de flotteste og mest velbevaret bygningsværker fra den sene renæssance i Spanien. I 1984 blev El Escorial sammen med dele af det omgivende område optaget på UNESCO’s liste over Verdensarv.

Kører du til San Lorenzo de El Escorial kan du se frem til både inden- og udendøre at udforske et spektakulært bygningsværk, der blev bygget til både at være kongeresidens, kloster og bibliotek.

Du kan finde mere inspiration til udflugter fra Madrid i bloggen her på siden. Læs for eksempel om at tage på udflugt til Segovia med billeje

Bestil billig billeje i Madrid

El Escorial er bare en af mange udflugtsmuligheder med billeje i Madrid. En lejebil er således en oplagt chance for at opleve mest muligt i løbet af din rejse, og til måske at tage en tiltrængt pause fra det hektiske storbyliv.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt få et overblik over de bedste tilbud på billeje i Madrid. Søgemaskinen finder de billigste priser på biludlejning fra både store og små biludlejningsfirmaer i Madrid, så du let kan finde den billigste pris på netop den type lejebil, du ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *