Den romerske akvædukt. Lej bil på Billeje.infoDen romerske akvædukt i Segovia. Foto: David Corral Gadea, Wikimedia.

Holder du ferie i Madrid, er billig billeje en mulighed for at tage en tur ud af byen for at opleve nogle af de mange seværdigheder eller andre spændende spanske byer. I stedet for som mange andre at tage på udflugt til Toledo, kan du også vælge at køre nordpå til Segovia, hvor der som regel er færrest turister men masser af spændende seværdigheder.

Benytter du billeje i Madrid, er Segovia blot en times kørsel væk med seværdigheder såsom romerske ruiner, middelalderkirker og paladser.

Seværdigheder i Segovia

Den mest iøjefaldende seværdighed i Segovia er den imponerende 2.000 år gamle akvædukt, el Puente, som er den mest velbevarede af sin slags i Spanien. Akvædukten, som strækker sig over ca. 730 meter, består af 25.000 granitblokke, som holdes sammen uden mørtel. Det imponerende bygningsværk (og Segovia’s gamle bydel) blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1985. Parkér eventuelt din lejebil i nærheden af torvet Plaza de Azoguejo, tæt ved indgangen til den gamle bydel, her kan du se hovedparten den høje romerske akvædukt.

Det er i Segovia’s gamle bydel hovedparten af seværdighederne ligger. På vej op til den gamle bydel fra torvet vil du for eksempel passere San Martin kirken, hvis udsmykning er et klassisk eksempel på den romanske byggestil fra 1100-tallet. Der ligger et dusin af disse romanske kirker i Segovia, som hver især er et besøg værd. I Segovia ligger også et pragteksemplar på den efterfølgende tidsperiodes gotiske stil i form af katedralen, der står som et mesterværk med alle de karakteristiske gotiske spir, høje hvælvinger og farvede glas. Katedralen blev færdig i ca. 1590, og anses Europas sidste gotiske katedral.

Endelig bør du heller ikke gå glip af Alcázar-slottet, som har med en dramatisk beliggenhed yderst på et klippefremspring, og som har været en aktiv del af Spaniens historie, som både et arabisk fort og bolig for generationer af kongelige. Sammen med slottets imponerende arkitektur og den gode udsigt over byen og det omkringliggende landskab, gør det Alcázar-slottet til et højdepunkt for mange som besøger Segovia med billeje fra Madrid.

Bestil billeje i Madrid

Ved du allerede nu, at du ønsker at benytte billeje i Madrid, er det en god ide at bestille din lejebil hjemmefra. Så har du mulighed for at benytte vors søgemaskine, hvor du kan sammenligne priser på billeje fra alle biludlejningsselskaberne i Madrid. Desuden slipper du ikke mindst for at spilde tid på at lede efter et biludlejningsfirma, når først du er igang med at holde ferie, og vil på udflugt fra Madrid.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *