Billeje på Atocha Togstation

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje på Atocha Togstation i Madrid. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Atocha Togstation, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Atocha

Den gamle Atocha stationsbygning. Foto: Gryffindor, Creative Commons.

Generelle informationer om Atocha Togstation

Atocha er den største togstation i Madrid og udgør et knudepunkt for både forbindelser til storbyens forstæder og til resten af Spanien. Der er for eksempel forbindelse med højhastighedstog hertil fra adskillige byer i Catalonien og Andalusien.

Togstationen blev indviet i 1851 som den første af sin slags i den spanske hovedstad. Efter en storbrand i de tidlige 1890’ere fik stationsbygningen et nyt design præget af smedejern. Gustave Eiffel, som mest er kendt for tårnet i Paris, var med til at genskabe stationsbygningen. Denne stationsbygning blev først taget ud af drift som terminal i 1992 og afløst af en mere moderne terminal bygget ved siden af. Den flotte oprindelige bygning er dog stadig i brug og huser i dag blandt andet butikker, caféer og en smuk tropisk have.

Atocha Togstation ligger ved Plaza del Emperador Carlos V, hvor der inden for gå afstand ligger flere af Madrids største attraktioner og seværdigheder som Real Jardin Botanico og Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía.

I den nye og meget moderne togterminal har man næsten følelsen af at befinde sig i en lufthavn, og med millioner af rejsende har togstationen alle de faciliteter, man kan forvente, heriblandt biludlejningskontorer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Atocha Togstation

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Atocha Togstation fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil på Madrid – Atocha Togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her