Firefly biludlejning i Italien

Lej bil med Fire Fly i Italien

Lej bil med lavprisselskabet Firefly i Italien. På billeje.info kan du nemt og hurtig sammenligne priser på billeje hos Firefly med andre udlejningsselskaber, så du er sikker på at få den billigste pris på din lejebil. Fire Fly er et lavprisselskab som er ejet af Hertz biludlejning og du finder Firefly på de mest efterspurgte destinationer i Italien, bla. i alle de større byer og lufthavne.

Sådan finder du priser på billeje hos Firefly

Indtast på hvilken destination du vil afhente og aflever din lejebil i Italien(husk du kan uden gebyr vælge at afhente bilen et sted og aflever et andet!). Vælg herefter periode og tryk “find billigste pris”. I oversigten ser du nu samtlige ledige lejebiler og priser fra mere end 600 forskellige udlejningsselskaber. Ønsker du kun at se priser og ledige biler fra Firefly, så benyt vores filter i menuen og vælg “Firefly” under Car Rental Agent.

Lej bil med Fire Fly i Italien

Top 5 destinationer hos Firefly i Italien

Italien er et af de lande hvor der bliver udlejet flest biler, det gælder ikke kun hos Firefly men hos alle udlejningsselskaber. De største lufthavne for billeje igennem Firefly er i skrivende stund følgende:

  • Milano Bergamo lufthavn
  • Rom lufthavne
  • Pisa Lufthavn
  • Firenze lufthavn
  • Catania lufthavn

Læs mere om billeje i vores guide om lufthavne

Information om billeje i Italien

I vores guide om billeje i Italien har vi samlet en del god råd og tips når du skal leje bil, f.eks om forsikringer, miljøzoner og meget mere. Du finder også information om de forskellige byer og lufthavne i guiden.

Få tips og råd i vores guide om billeje i Italien

Find den billigste lejebil i Italien Find Billeje her --> Sammenlign priser her