Slette ved Toledo. Lej din bil på Billeje.infoSlette i La Mancha. Find billeje i Toledo på Billeje.info. Foto: Ruud Zwart

Billeje i Madrid er en god mulighed for at udforske Castilla-La Mancha-regionen, som især er kendt for at danne kulisse for den uheldige ridder Don Quijotes rejse i Cervantes’ store litterære værk “Den sindrige ridder don Quijote de la Mancha“ fra 1605. En lejebil er dog også en mulighed for at besøge nogle af de mange vingårde i regionen, som er en af verdens største vinregioner.

Fra Madrid er der under en times kørsel til Toledo, Castilla-La Mancha-regionens hovedstad og starten på La Routa de Don Quijote. Toledo er i sig selv et oplagt udflugtsmål, hvis du benytter billeje i Madrid. Byens smukke middelaldercentrum er optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Skilt på ruten. Lej bil på Billeje.info

Skilte viser vej på Don Quixote ruten i Spanien. Foto: Siempremolinicos

Oplev La Ruta de Don Quijote med billeje

I Toledo starter “La Routa de Don Quijote”, som er en officiel kulturrute, der går gennem 148 byer og som i alt strækker sig over mere end 2.000 km, hvis hele netværket af større og mindre veje tælles med. Ruten besøger steder knyttet til Cervantes’ mesterværk, og er desuden en mulighed for at udforske denne spændende region midt i Spanien ad smukke veje, som med sikkerhed vil føre dig forbi de karakteristiske gamle vindmøller.

Don Quijote ruten er den første europæiske kulturrute baseret på en litterær karakter, og selvom man ikke med sikkerhed kan stedfæstne alle begivenheder i bogen, er der dog generel enighed om at handlingen mestendels foregår i Castilla-La Mancha-regionen. La Routa de Don Quijote er blot én af fire kulturruter i Spanien, som blandt andet også omfatter den berømte pilrimgsrute til Santiago de Compostela.

På Castile-La Mancha’s officielle hjemmeside kan du se et kort over Don Quijote ruten med ruteforslag til dig, som med billeje vil fordybe dig i Cervantes’ historie. Der er gode muligheder for både at udvælge en enkelt delstrækning til en dagsudflugt fra Madrid eller at sammensætte flere til en flerdages tur med billeje.

Bestil billig billeje i Madrid

Der findes naturligvis mange seværdigheder i selve Madrid, men vil du også opleve nogle af de mange skønne mindre byer og attraktioner uden for storbyen, er billeje i Madrid en god billig løsning. Med en lejebil kan du tage på udflugter efter eget valg, og følge dit helt eget tempo.

Find og bestil billeje i Madrid i søgemaskinen her på Billeje.info. I søgemaskinen kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra biludlejningsfirmaerne i Madrid, og i ro og mag finde netop billigste lejebil, som passer til dine behov og ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *