Malaga Lufthavn. Foto: Terry Whalebone, Creative Commons.

Biludlejningsfirmaerne i Malaga Lufthavn er stærkt utilfreds med lukningen af en gratis drop-off zone.

Skal løsne trafikprop

Ifølge ansatte fra biludlejningsfirmaer vil lufthavnens nye forbud mod at parkere (for at afhente kunder) uden for terminal 3 ikke hjælpe på den tætte trafik foran terminalen, tværtimod.

En række biludlejerne i Malaga Lufthavn truer med at lægge sag an mod AENA, som står for driften af lufthavnen, der hører til blandt de travleste i Spanien. Biludlejningsfirmaerne ønsker ikke at billeje-kunderne skal risikere at gå flere hundrede meter for at afhente deres lejebil.

Repræsentanter for brancheorganisationer har holdt møder med AENA for at løse konflikten, som også påvirker andre billister, men indtil videre uden resultat. Indtil videre er biludlejningsfirmaerne ligesom andre passagerer derfor henvist til at benytte de 300 korttidsparkeringspladser, hvor det dog kun er tilladt at holde i 15 min.

Det er dog ikke tilstrækkeligt ifølge biludlejerne, når der skal afhentes mange kunder på én gang. Desuden klager de over, at der allerede er mangel på pladser her uden for højsæsonen. Brancheorganisationerne frygter, at dette i sidste ende vil koste nogle af de mindre udlejningsfirmaer livet, hvis kunderne ikke kan serviceres tilfredsstillende.

Bestil billig billeje i Malaga Lufthavn

Lander du i Malaga Lufthavn – officielt Málaga-Costa del Sol Airport – har du et godt udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie i det sydlige Spanien, hvis du leje en bil.

En række af de største biludlejningsfirmaer holder til i terminal 2 såsom Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Det er derfor nemt at fortsætte rejsen med billig billeje i Malaga Lufthavn, hvis du bestiller din bil hjemmefra. Det er også en chance for at sammenligne priser og finde det bedste tilbud på den type bil, du ønsker til ferien i Spanien.

Brug søgemaskine fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at finde og sammenligne de bedste priser på billeje fra både de store kendte biludlejere samt mindre lokale firmaer, som ofte også har gode tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *