Flyv med Norwegian til Pisa lufthavn og bestil billig billeje

Norwegian billeje i Pisa lufthavn – flyv med Norwegian til Pisa og lej billig bil i Pisa lufthavn.

Pisa lufthavn i Toscana

Pisa lufthavn er porten til regionen Toscana i Italien. Lufthavnen ligger perfekt til dig som skal holde ferie i Toscana og specielt den nordvestlige del af regionen. Skal du på ferie i den sydlige del af Toscana så kan du også bruge lufthavnene i Firenze eller Rom. F.eks er der fra Pisa lufthavn til Siena ca. to timers kørsel i bil, ca. det samme som fra Rom. Pisa lufthavn betjener fly fra hele Europa og foruden Norwegian er Ryanair en af de store kuner i lufthavnen. Du kan forresten flyve til Pisa lufthavn i Toscana med Ryanair fra Billund lufthavn.

Bilferie i Toscana

Som nævnt er Pisa lufthavn porten til Toscana og Toscana er måske det rejsemål hvor flest danske turister hvert år tager på bilferie, ente på kør selv ferie i egene bil eller med en billig lejebil f.eks fra Pisa lufthavn. På Billeje.info skriver vi ofte indlæg fra vores egne oplevelser på bilferie, klik på nedenstående link og få inspiration til en bilferie i Toscana i Italien.

Bilferie i Toscana – gode råd og fakta 

Lejebiler i lufthavnen

Du finder et stort udvalg af lejebiler i Pisa lufthavn og mere end 10 billejefirmaer. Blandt de største billejeselskaber i Pisa er Maggiore og Europcar, men alle de store selskaber er tilstede så du kan også leje bil hos Avis, Hertz osv. Maggiore biludlejning er det største billejefirma i Italien og har udlejning i alle byer og lufthavn. I Pisa lufthavn har Maggiore en stor flåde af lejebiler, du kan leje alt fra en billig type A eller Mini til en dyr BMW i gruppe E og F. Vil du leje en sportsvogn finder du naturligvis også det i Pisa lufthavn.

Flybilletter til Pisa

På Billeje.info kan du via nedenstående link bestille billige flybiletter med Norwegian til Pisa i Toscana. Du kan både købe enkelt og retur billetter online og sammenligne priser på hvilke dage Norwegian har de bedste priser. Norwegian flyver direkte fra Københavns lufthavn til Pisa op til tre gange om ugen. Foruden ruten fra Kastrup lufthavn flyver Norwegian også til Pisa i Toscana fra bla. Stockholm og Oslo.

Bestil Norwegian flybilletter til Pisa 

Billig billeje

Ligesom her på Billeje.info samarbejder Norwegian med CarTrawler om billig billeje i Pisa lufthavn og i andre byer og lufthavn i Italien. Du opnår altid den billigste pris ved at sammenlige billeje priser fra flere leverandører. Læs meget mere om Pisa og Pisa lufthavn i vores guide om billig billeje, her finder du også mere information og fakta.

Bestil billig billeje i Pisa lufthavn

Find den billigste lejebil i Pisa lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her