Ryanair fly. Lej bil i Billeje.infoRyanair er et af flere lavprisselskaber der flyver fra Danmark til Malaga lufthavn. Foto: Andres Rueda

Vil du rejse billigt til Portugal? Har du så overvejet billig billeje i Malaga lufthavn? Det lyder måske underligt da Malaga lufthavn jo ligger i Spanien og ikke i Portugal, men skal du på ferie i Portugal, kan det alligevel være en god ide at flyve til Malaga og fortsætte herfra med lejebil.

Spar penge og fly til Malaga lufthavn

Skal du rejser til Portugal i højsæsonen eller til f.eks Algarve i vintermånederne kan det ofte betale sig at tænke på kreative løsninger, da udvalget af fly til Malaga lufthavn er meget større end til f.eks Lissabon og Faro lufthavn på Algarve. Fra Danmark er der dagligt året rundt 4-5 fly direkte til Malaga og til det portugisiske fastland 1 til 2 fly, hvorfor konkurrencen er meget mindre og priserne derfor højre i gennemsnit sammenlignet med Malaga lufthavn.

Er man flere personer, der rejser sammen, kan de sparede penge penge bruges til billig billeje. Du får meget billeje for pengene i Malaga, da der er stor konkurrence blandt biludlejningsselskaberne i Malaga lufthavn. Ulempen er naturligvis, at du skal kører længere for at nå din destination i Portugal, men dette kan til gengæld være en mulighed for også at opleve Andalusien på vejen. Vælger I at køre direkte fra Malaga til Lissabon er der ca. 5 timers kørsel og til Faro på Algarve ca. 4,5 til 5 timer.

Du kan læse mere om lufthavnen i Malaga, som officielt hedder Malaga Costa del Sol International Airport på deres egen hjemmeside.

Sammenlign priser på billeje i Malaga lufthavn med CarTrawler

Det er altid en god ide at sammenligne priser på billeje, nøjagtig som du sikkert gør ved køb af en flybillet. Her på Billeje.info kan du bruge billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, der er specialist i at søge og sammenligne priser på biludlejning i Malaga lufthavn fra alle billejeselskaber. Det store udvalg af biludlejningsselskaber i Malaga lufthavn betyder, at du ofte kan finde rigtig gode tilbud på billeje, specielt hvis du bestiller din lejebil i god tid.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *