Lej bil til ferien i Estepona på Costa del Sol

Estepona på Costa del Sol er et familievenligt feriested med en afslappet og autentisk spansk atmosfære. Estepona ligger 25 km vest for Marbella, og har over 20 km af strålende solfyldte strande, otte golfbaner, en smuk marina og talrige barer, caféer og restauranter. Attraktionerne i Estepona omfatter vandsport ved strandene, delfincruises, cykling og ridning i Sierra Bermeja bjergkæden og udforskning af Selwo Safari Park. Strandene er selvfølgelig en naturlig attraktion og omfatter de livligste strande som La Rada eller de rolige bugte som Playa de Cristo.

Hvis man ønsker at forlade hotelpoolen, kan man tage på udflugter til spændende byer som Marbella og Gibraltar eller nyde det bedste natteliv på kysten af Puerto Banus. Hvis du er på kig efter at finde et traditionelt spansk og moderne feriested med masser af aktiviteter, så vil ferier ved Estepona være det ideelle valg.

Hvornår skal du rejse

Estepona har fordel af det solrige vejr året rundt, hvilket betyder, at man kan holde ferie på stranden i de varme somre og tage på golfferie om vinteren. Sommermånederne juli og august og skoleferierne er de mest populære perioder, skønt størrelsen på strandene gør, at det aldrig bliver et problem med overfyldte strande. Hvis man vil have en roligere ferie er det varme forår og efterår et fint tidspunkt; dette er lavsæson, som vil gøre det muligt at finde nedsatte priser på indkvartering og fly. Golf er populær i Estepona, og temperaturen på omkring 20 grader om foråret og efteråret er det ideelle golfvejr.

Vejret

Estepona er forgyldt med omkring 320 dage med solskin om året, og klimaet er en blanding af lange varme somre og korte milde vintre. Dagtemperaturer i sommermånederne kan nå op og over 30 grader, medens aftenerne vil have en behagelig temperatur på 20 grader. Der er en lille mulighed for regn i sommermånederne, og bygerne plejer at dukke op i november til marts måned. Foråret og efteråret har friskt varmt vejr med temperaturer på omkring 22 grader, og selv vintermånederne vil have en hel del solskin med maksimum temperaturer på 17 grader.

Lufthavn og transport

Estepona bliver serviceret af Malaga Lufthavn (AGP), og der er direkte fly til Malaga året rundt fra de fleste lufthavne i Danmark. Flyvetiden til Malaga vil være ca. 3½ time og transfer til Estepona vil tage ca. 1 time. Malaga Lufthavn har barer, restauranter, vekslestande, toldfri butikker og biludlejning. Tog, busser og taxaer afgår fra Terminal 3 og taxaturens pris skal aftales inden man kører.

Taxaturen til Estepona vil koste omkring 90 euro. Individuel online booking af en privat suttle transport er muligt til en pris på 23 euro pr. person beregnet med 4 personer ialt. Billeje er en anden behagelig og økonomisk mulighed med priser der starter på 90 euro per uge. Estepona ligger ca. 85 km fra Malaga lufthavn, og de store veje er i god stand, og man kører i højre side.

Strandene i Estepona

Costa del Sol har de fleste uspolerede strande i Spanien, hvis ikke i hele Europa. Mange af strandene har fået tildelt det europæiske Blå Flag status takket være det høje niveau af vedligeholdelse, det rene vand og smukke omgivelser. Strandene langs kysten består af fint gråt sand, men der er også mange gyldne og hvide sandstrande, som man kan nyde. Det lave vand fra Middelhavet er sikkert for små børn at lege i, og mange af strandene har livreddere som en ekstra sikker ting.

La Rada er en af de mest populære strande i Estepona og ligger direkte foran bycentrum. Denne strand med det Blå Flag har livreddere og er lavvandet, og der er en nærliggende marina, hvorfra man kan tage på bådture. Dette er en udmærket strand til vandsport bl.a. kanoroning og windsurfing. Der ligger mange restauranter og cafeterier på promenaden, hvor man kan få en eftermiddags snack og en kølig drink.

Prøv El Cristo hvis du søger en strand med en familievenlig atmosfære, hvor børn kan lege sikkert, og du kan slappe af i en solpavillon. Stranden ligger lige uden for Estepona, og denne strand er unik med hensyn til beliggenhed, som betyder, at der er flere solskinstimer. Der findes livreddere oven i købet, og det lave vand er ideelt for børnene.

Tag til El Saladillo hvis du ønsker en øde strand, hvor du kan undgå de store skare af mennesker og nyd den rolige strandatmosfære. El Saladille er aldrig overfyldt, selv ikke i de spidsbelastede sommermåneder, og den ene strandbar er det ideelle sted at indtage sin middag bestående af frisk fisk. Dette er et godt sted at tilbringe dagen og derefter blive vidne til en bedårende solnedgang over Middelhavet.

Oplevelser med eller uden lejebil

Vandsport

Windsurfing, jet-skiing, vandski og fiskeri er alt sammen muligt fra den livlige marina, for enden af stranden, hvor der er mulighed for sejlads og bådudlejning.

Golf

Med talrige baner rundt om Estepona området, er der masser af muligheder for en runde eller to, og feriestedet ligger ideelt til at man kan besøge de mange championship baner på Costa del Solinklusive Valderrama og Monte Mayor, samt den lokale Estepona Golf bane.

Sport

Tennis og cykling er populær tidsfordriv i Estepona med mange baner på feriestedet, og man kan leje mountain bikes.

Ridning

Estepona har et af de bedste ride centre i området med fantastiske faciliteter og førsteklasses instruktion. Der er masser af steder, hvor man kan leje heste, og området er ideelt at udforske på en hesteryg, med utallige stier og varierede ruter på alle niveauer.

Vandreture

Det andalusiske landskab tilbyder nogle skønne landlige gåture og giver gæsterne indsigt i historien og det smukke natur område, medens man udforsker bjergsiderne og skovområdets spredte små byer. Organiserede gåture og gruppe vandreture tilbydes entusiaster.

Ture 

Det er muligt at tage på eventyrture som off-road jeep safarier og delfinture, ligesom det også er muligt at sejle med speedbåd.

Tyrefægtning

Byen har en tyrefægterarena, og for dem der er interesseret i at opleve denne meget berømte spanske kulturarv, har Plaza de Toros regelmæssige tyrefægter kampe i den hede sommersæson, som forbliver utrolig populær i denne del af landet.

Attraktioner

Selwo Naturpark i Estepona ligger i en afrikansk safaripark, og er interessant at besøge på en dagstur med dens godt indrettede naturlige hjemsted for næsehorn, elefanter, løver, bjørne og fugle, og frodige botaniske haver. Vandpark og Zoo i Fuengirola, Sea Life og Tivoli World i Benalmadena er også gode familieattraktioner, og ligger ikke for langt væk.

Dagsture

Steder man kan besøge er Rondo, Marbella, Puerto Banus og Granada, med ture til Jerez, Gibraltar og Tanger. Alle disse seværdigheder er nemme at nå med din lejebil.

Hvordan finder du billigste lejebil i Malaga lufthavn

Det er nemt at finde den bedste og billigste lejebil i Malaga lufthavn med søgemaskinen fra CarTrawler. Indtast hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et liste med alle ledige biler og priser fra mere end 30 billejeselskaber i Malaga lufthavn. Alle priser på billeje i Spanien er inkl. Fri kilometer og lovpligtige forsikringer.

Find billigste lejebil i Malaga lufthavn

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *