Lej billig billeje med Avis rent a Car i Mallaga lufthavn. Avis biludlejning er blandt de største udlejningsfirmaer i Malaga lufthav på Costa del sol i Spanien. På billeje info finder du informationer om Avis rent a car i Malaga Airport og du kan sammenligne priser på billig billeje fra Avis med andre biludlejnings-selskaber.

Søg billeje priser i Malaga lufthavn med AVIS

Avis i Malaga lufthavn

I Malaga lufthavn finder du Avis billeje i både terminal 1 og 2. I Malaga lufthavn er der mange billeje-selskaber der ikke har kontor i selve lufthavnen men det gælder ikke Avis biludlejning. AVIS ligger sammen med de andre store selskaber som Hertz og EuropCar i ankomsthallerne. AVIS samarbejder med en del flyselskaber og tilbyder point og andre fordele når du leje bil i Malaga. Blandt de flyselskaber der har aftaler med AVIS er bla. SAS Scandinavian Airlines, Lufthansa og KLM. Vær dog opmærksom på at priserne ofte er dyre når du benytter disse aftaler også selvom du modtaget point. Bestiller du en leje bil direkte hos AVIS så anbefaler vi at du sammenligner priser med andre biludlejningsselskaber, eller i en af de mange søgemaskiner som f.eks Auto Europe, Holiday Autos, AutoEscape og så vores primærer samarbejdspartner CarTrawler. Du finder dem alle her på Billejeinfo og husk de også søger efter priser fra AVIS billeje i Malaga lufthavn, og du vil næsten altid opdage at det er billigere at bestille en AVIS bil igennem CarTrawler end direkte hos AVIS selv. Alle priser er inkl. et ubegrænset antal kilometer, lufthavns afgifter, lovpligtige forsikringer og kreditkort gebyr. En anden storfordel ved at bestille AVIS billeje igennem CarTrawler er at du frit kan afbestille din lejebil helt op til 24 timer inden afhentning i Malaga lufthav, og skal du flyve hjeme fra en anden lufthavn i Spanien kan du uden gebyr aflever bilen der.

Læs mere om Avis biludlejning

Adresse og kontakt information til AVIS Malaga Airport

Avis Rent a car
Malaga Airport
29004 Malaga
Spanien

Du finder to udlejningskontor fra Avis i Malaga lufthavn. I terminal 1 ligger kontoret i stueplan og i terminal 2 har AvIS både kontor i stueplan og i kælderen.

Telefon nr. til Avis hovedkontor i Spanien + 34 902 135 531

Telefon nr. Avis terminal 1 i Malaga lufthavn + 34 952 230 855
Telefon nr. Avis terminal 2 i Malaga lufthavn + 34 952 048 483

Åbningstider hos AVIS i Malaga lufthavn
Vi gør opmærksom på at nedenstående informationer om åbningstider kan ændre sig. Det er altid vigtig du skriver tidspunkt og fly nr. i din billeje reservation hos AVIS, på den måde er du sikker på at AVIS har åbnet og ved hvornår du vil afhente din lejebil.

AVIS rent a car holder åbent alle ugens 7 dage fra kl. 07 til kl. 24. På Helligedage i Spanien og lokale helligdage i Andalusien holder har AVIS følgende åbningstider

Juleaften den 24. december fra kl. 07 til kl. 21.
Anden juledag den 25. december fra kl. 09 til 21.
Nytårsaften den 31. december fra kl. 07 til kl. 21.
Den 1. januar fra kl. 09 til kl. 21.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *