Cala Deia. Foto: Asier Sarasua Aranberri, Creative Commons.

En af de få badestrande på Mallorcas vestkyst, den smukke Cala Deia, bliver denne vinter udstyret med en ny parkeringsplads og trapper ned til vandet.

Kør til idylliske Cala Deia

Har du en lejebil på Mallorca, er en udflugt til Cala Deia en chance for at nyde en dag med at svømme i det klare turkise vand, som sammen med klippekysten blandt andet giver optimale betingelser for at snorkle.

Stranden består af groft sand og småsten, så du bør selv medbringe en strandstol eller liggeunderlag, hvis du vil dase ved vandbredden. Forvent dig i det hele taget ikke en strand med mange turistfaciliteter såsom brusebade og livreddere. Til gengæld findes her et par restauranter, som især er gode til fiskeretter, hvor du kan sidde med flot udsigt over vandet.

Denne vinter gøres dog en indsats for at forbedre adgangsforholdene til stranden. Der er således afsat €256.000 til at udvide parkeringspladsen med 60 pladser og lave en bedre trappe ned til vandet.

Er du på disse kanter, bør du også gøre et holdt i Deia landsbyen, som ligger med skønne udsigter og ligeledes har flere gode restauranter.

Bestil billig billeje på Mallorca

Der er omkring 30 km fra Palma til den smukke strand Cala Deia. Den er dog blot et af mange interessante udflugtsmål rundt langs kysten på Mallorca, som du nemt kan besøge, hvis du har en lejebil til rådighed.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at finde og bestille billig billeje på Mallorca. Du skal blot angive sted og tidspunkt, så giver søgemaskinen dig en oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer på Mallorca.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *