Yosemite ParkEn van er det perfekte valg for en familieferie med billeje i USA. Foto: Conny Liegl, Creative Commons.

I disse år får stadig flere skandinaviske rejsende øjnene op for Californiens mange kvaliteter som rejsemål. Sidste år besøgte mere end 280.000 skandinavere den solrige amerikanske stat for at nyde godt af alt fra avanceret gourmetmad til vild, uberørt natur.

Ægte Road Trip med billeje i Californien

Ifølge MyPlanet er chancen for at tage på nogle af USA’s mest klassiske roadtrips en af de væsentligste grunde til at Californien er populær blandt de rejsende.

Mange vælger således at benytte billeje for at tage turen ad Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Det er en chance at opleve smukke dramatiske klippekyster samt passere talrige små vinområder og hyggelige kystbyer.

Læs mere om bilferie på Highway 1

Vil man udforske USA’s indre, er Route 66 et oplagt valg. Den legendariske rute starter i Chicago og slutter på Santa Monica Pier i Californien. Der er på denne rute næsten garanti for masser af nostalgi fra 1950erne og 1960erne.

Større frihed med en lejebil

Det er naturligvis ikke kun for at følge én bestemt rute, at det er en god ide at leje en bil til ferien i Californien.

For de fleste er det primært friheden og fleksibiliteten, som gør billeje til et indlysende valg. I det vestlige USA giver lejebilen dig for eksempel også gode muligheder for i eget tempo at opleve de fantastiske nationalparker med alt fra den stegende varme ørken i Death Valley til de brusende vandfald og mægtige granitbjerge i Yosemite. Samtidig sætter mange pris på bilferiens mulighed for at opsøge knap så kendte seværdigheder såsom Sequoia National Park.

I Californien bør du også give dig selv lov til at følge pludselige indskydelser. Det kan for eksempel være at holde ind ved en af de mange vingårde eller gourmetrestauranter, der ofte ligger som perler på en snor her.

Nemt at køre bil i USA

Californien og USA generelt er bilens land, hvor offentlig transport i langt de fleste tilfælde er ikke er nær så udbygget, som vi kender det fra Europa.

Det er i det hele taget nemt at komme omring i bil til Californiens seværdigheder. Der er for eksempel heller ikke noget til hindre for at besøge storbyer som San Francisco og Los Angeles i ferien.

Læs mere om færdselsregler i USA

Bestil billig billeje i Californien

Skal du på ferie i USA. Så brug søgemaskinen her på siden til at finde og bestille din lejebil hjemmefra, så du er sikker på at kunne få den ønskede bil.

Søgemaskinen fra CarTrawler giver dig hurtigt en oversigt over de billigste priser på billeje i Californien fra både store og små biludlejningsfirmaer. Du behøver blot at angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din bil. Ofte er det mest praktisk at få og aflevere sin bil i lufthavnen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *