Nyd Sardiniens smukke natur på dagsudflugter med billeje. Foto: Chris, Creative Commons.

Europcars’ lavpris-brand, InterRent, åbner et nyt udlejningskontor i Alghero Lufthavn på Sardinien. Dette bliver InterRent’s 150. udlejningskontor.

Billeje til lavpris på Sardinien

Europcar tilbyder med deres lavpris-brand, InterRent, et prisbilligt alternativ på en række populære feriedestinationer primært i Europa. Fremover vil InterRent også være at finde i Alghero Lufthavn – Aeroporto di Alghero (lufthavnskode AHO) – på det nordvestlige Sardinien.

Lufthavnens popularitet blandt ferie skyldes især, at Ryanair og andre flyselskaber flyver hertil fra en bred vifte af europæiske lufthavne. Desuden har den moderne lufthavn gode vejforbindelser til resten af Sardinien, hvilket gør billeje til det oplagte valg for at komme nemt videre.

Udforsk Sardinien med billeje

En lejebil gør det nemt at komme videre fra lufthavnen, men det er langt fra den eneste grund til, at du bør overveje at bestille billeje til ferien på Sardnien.

Den italienske middelhavsø er et sandt overflødighedshorn af smuk natur og kulturhistoriske seværdigheder. Næsten uanset hvilken vej du følger på øen, vil du finde idylliske landsbyer og strande med indbydende badevand.

Bestil billig billeje i Alghero Lufthavn

At InterRent er et lavpris-brand, betyder ikke, at der er gået kompromis med kundeservicen. Biludlejningsfirmaet tilbyder blandt andet sine kunder 24-timers vejhjælp og diverse forsikringer. Har du behov for ekstraudstyr til din bil som for eksempel en barnestol eller GPS, er dette også tilgængeligt.

Er du klar til at finde den billigste billeje i Alghero Lufthavn? Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder lige her på siden, til nemt og hurtigt at få en oversigt over de billigste lejebiler fra InterRent og de andre udlejere i lufthavnen.

Brug eventuelt efterfølgende filterfunktionen, hvis du for eksempel kun ønsker at se tilbud fra bestemte biludlejningsfirmaer eller er på udkig efter en bestemt størrelse lejebil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *