Advance Car Rental Australien

advance-car-rental-australienAdvance Car Rental i Melbourne, Australien, er både for dig kommer som feriegæst eller forretningsrejsende. Næsten uanset dit billeje-behov kan du derfor hos Advance Car Rental finde en bil, som passer.

Billeje i Melbourne

Advance Car Rental har afdelinger i selve Melbourne og Melbourne Lufthavn. Vil du slippe for at bøvle med offentlig transport og taxier, er det oplagt at bestille din billeje hos Advance Car Rental med afhentning i lufthavnen.

Billeje fra Advance Car Rental eller et af de andre biludlejningsselskaber i Melbourne, gør det nemt at nå rundt til alle de mange seværdigheder i Melbourne. Derudover er det naturligvis også en stor frihed at kunne køre på udflugt i eget tempo til nogle de spændende områder omkring Australiens andenstørste by. Mange besøgende i Melbourne benytter således billeje eller leje af autocamper i Australien til at køre en tur på den berømte Great Ocean Road. Se også vores tips til roadtrips i Australien her.

Priser på lejebiler fra Advance Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Advance Car Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Twelve apostel i Australien

Karakteristiske klippeformationer på Great Ocean Road. Foto: Angieangie, Creative Commons.

Kontaktinformation til Advance Car Rental

Vil du i kontakt med Advance Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Advance Car Rental
174 Peel Street
North Melbourne
VIC 3051
Telefon: +61 (03) 9329 5000

Læs mere om Advance Car Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Advance Car Rental er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Advance Car Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Advance Car Rental på vores blog om billeje. Tag også selv et kig i de tidligere indlæg på bloggen om Australien, hvis du mangler inspiration til din næste rejse “downunder”. I indlægget Oplev Tasmanien med billeje kan du finde mange ideer til nye oplevelser i lejebil.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Advance Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Advance Car Rental Australien Find Billeje her --> Sammenlign priser her