Apollo Car Rentals

apollo-logoApollo Car Rentals er et familieejet biludlejningsfirma i Australien, som fra starten i 1985 til i dag har udviklet sig til en af landets største biludlejere.

Landsdækkende billeje i Australien

Har du brug for billeje i Australien, finder du Apollo Car Rentals i 11 af landets største byer jævnt fordelt over hele det store land. Således kan du bestille din lejebil i populære storbyer som for eksempel Sydney, Melbourne, Perth og Brisbane.

Da du samtidig hos Apollo Car Rentals har mulighed for “envejs-billeje”, hvor du afleverer din bil ved en anden afdeling end du afhentede den, giver det gode muligheder for at tage på længere bilferier i Australien med billeje. Afstandene “downunder” er meget større end vi er vant til herhjemme, og vil du nå langt omkring med billeje på din rejse, kan det være en fordel ikke at skulle vende tilbage til udgangspunktet.

Bilflåden hos Apollo Car Rentals omfatter en alsidig samling af bilmodeller lige fra små, økonomiklasse biler, som er perfekte til en storbyferie, til store firehjulstrækkere og mini-vans til dig, der vil på en længere tur med billeje.

Apollo Car Rentals har udover deres udlejningskontorer i Australien også afdelinger på New Zealand.

Priser på lejebiler fra Apollo Car Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Apollo Car Rentals med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Sydney

Sydney, en af de byer hvor du finder Apollo Biludlejning. Foto: Richard Taylor, Creative Commons.

Kontaktinformation til Apollo Car Rentals

Vil du i kontakt med Apollo Car Rentals kan det ske på følgende adresse:

Apollo Car Rentals
698 Nudgee Road
Northgate (Brisbane)
QLD 4013
Australia
Telefon: 61 7 3265 9200

Læs mere om Apollo Car Rentals på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Apollo Car Rentals er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Apollo Car Rentals, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Apollo Car Rentals på vores blog om billeje. Står du selv overfor at skulle på rejse i Australien med egen lejebil, kan du på bloggen finde masser af gode råd og tips til oplevelser, du ikke bør gå glip af.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Apollo Car Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Apollo Car Rentals Australien Find Billeje her --> Sammenlign priser her