Bliss Car Hire

blissBliss Car Hire tilbyder billeje fra en håndfuld udlejningskontorer i det vestlige Australien i og omkring Brisbane. Her tilbydes lejebiler i flere størrelser til ethvert behov og budget.

Billeje i Brisbane

Hos Bliss Car Hire kan du blandt andet bestille billeje med afhentning i Brisbane Lufthavn, hvilket er en oplagt mulighed for at komme nemt og hurtigt videre til din endelig destination, hvad enten du blot skal ind til selve Brisbane eller videre til en af de nærliggende byer.

Når du har benytter billeje fra Bliss Car Hire i Australien, har du givet dig selv de bedste betingelser for at få et oplevelsesrigt ophold. Med egen lejebil i Brisbane er det nemt at komme rundt i byen, og ikke mindst giver de mange muligheder for at tage på udflugt til nærliggende seværdighed og attraktioner. Mange som lejer en bil fra Bliss Car Hire i Brisbane vælger for eksempel at køre en tur til det smukke Mount Coot-tha, som er en af de mest kendte seværdigheder i denne del af Australien med fantastiske udsigter.

Bliss har også et kontor i Gold Coast, men det er dog kun en tur på omkring 70 kilometer ad motorvejen op langs Stillehavskysten, hvis du kommer fra Brisbane. Gold Coast er mest kendt om en ferieby, som især er populær blandt surfere med lange brede sandstrande.

Priser på lejebiler fra Bliss Car Hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Bliss Car Hire med mange andre biludlejningsselskaber i Australien. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Brisbane

Brisbane er en af Australiens mest dynamiske og hurtigt voksende byer.

Kontaktinformation til Bliss Car Hire

Vil du i kontakt med Bliss Car Hirekan det ske her:

Bliss Car Hire
Level 4 Excelsior House
6 Commerce St
Auckland
New Zealand.
Telefon: 8088 7797

Du kan læse mere om Bliss Car Hire på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Bliss Car Hire blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Bliss Car Hire, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Bliss Car Hire på vores blog om billeje. Mangler du selv ideer til spændende bilferier i Australien, er det også på bloggen du kan læse om seværdigheder og få tips til at finde den billigste lejebil til rejsen.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Bliss Car Hire eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Bliss Car Hire Australien Find Billeje her --> Sammenlign priser her