Du kan blandt andet leje Europcar's nye lejebiler i lufthavnen ved Sydney. Foto: Duncan Hull, Creative Commons.

Australien er et stort land, hvor en lejebil næsten er en nødvendighed, hvis du vil nå langt omkring i løbet af ferien. Der er dog også rig mulighed for at udforske natur og seværdigheder på cykel. Blandt andre Europcar tilbyder deres kunder i Australien lejebiler med cykelstativer. Det gør det nemt at tage på cykelferie og alligevel komme langt omkring downunder.

Billeje for cyklister

Billeje er din bedste mulighed for at komme komfortabelt omkring til de forskellige byer og seværdigheder i Australien. Men ønsker du også chancen for at udforske nærområdet på cykel eller blot holde formen lidt ved lige i ferien, kan Europcar’s cykel-lejbiler være noget for dig.

Den nye type “bike-ready” lejebil hos Europcar i Australien er udstyret med et Thule ProRide cykelstativ og kan lejes i lufthavnene i Sydney, Melbourne, Brisbane, Coolangatta og Maroochydore. Efter planen vil disse “cykelklar” lejebiler med tiden være tilgængelige i lufthavne i hele Australien.

Ifølge Europcar’s salgs- og marketingsdirektør i Australien, Mike Warmington, egner den nye kategori af lejebiler sig både til fritidscyklister og professionelle atleter.

For dig som ønsker at medbring en cykel på rejsen i Australien betyder de nye lejebiler med cykelstativer, at du slipper for at bekymre dig om at skille cyklen ad for at få plads til den indeni bilen, men blot kan hænge den på stativet som allerede er monteret på lejebilen.

Læs også: Udforsk New Zealand med cykel og billeje

Europcar og cykler

Måske du undre dig over overskriften, men Europcar er et af de udlejningsselskaber som ofte udvikler produkter så cyklen kan medbringes i bilene, ja og så bruger Europcar ofte cykelsporten til markedsføring. I Danmark har firmaet været sponsor for cykelløbet Post Danmark Rundt, og ligeså i verdens største cykelløb Tour de France. Europcar har jo også sit eget cykelhold som de seneste år har leveret gode resultater, På dette hold finder du også flere cykkelryttere fra Australien.

Læs også: Europcar forlænger sponsorat i cykelsporten

Bestil billeje i Australien online

Har du brug for en lejebil til ferien i Australien? I søgmaskinen her på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Australien fra Europcar og mange andre biludlejningsselskaber.

Når du bestiller billeje her på Billeje.info er der blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring med i prisen. Der er derimod ingen skjulte gebyrer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *