Andys Car Rental

andysAndys Car Rental har eksisteret på Caymanøerne siden 1987 og har i dag to udlejningskontorer, som har åbent året rundt.

Billig og nem billeje på Caymanøerne

Andys Car Rental har en afdeling i 7-Mile Beach og en, som ligger tæt ved lufthavnens ankomstterminal. Du skal således ikke bevæge dig mange meter efter ankomsten til Caymanøerne for at hente din lejebil hos Andys Car Rental.

Bor du på et af hotellerne på The Seven Mile Beach tilbyder Andys Car Rental desuden en gratis shuttle-service frem og tilbage til deres udlejningskontor. Ligeledes vil de gerne køre dig retur til dit hotel eller til lufthavnen, når du har afleveret din lejebil.

Caymanøerne, der ofte også blot kaldes Cayman, byder på mange oplevelser med billeje. Benyt for eksempel billeje fra Andys Car Rental til at finde de bedste strande og kyststrækninger.

Du kan hos Andys Car Rental vælge fra et bredt udvalg af lejebilstyper lige fra jeeps til mini-vans med plads til større grupper.

Husk at man på Caymanøerne kører i venstre side af vejen!

Priser på lejebiler fra Andys Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Andys Car Rental med andre biludlejningsselskaber på Caymanøerne. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

7 mile beach på Caymanøerne

7 mile beach på Caymanøerne. Foto: Chalky Lives, Creative Commons.

Kontaktinformation til Andys Car Rental

Vil du i kontakt med Andys Car Rentalkan det ske på følgende adresse:

Andys Car Rental
325 Owen Roberts Drive
George Town, Cayman Islands B.W.I.
Telefon: 1-345-949-8111

Læs mere om Andys Car Rental på deres egen hjemmeside her

Denne side om Andys Car Rental er senest opdateret i sommeren 2014 med information indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du selv erfaringer med billeje igennem Andys Car Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtige informationer som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine erfaringer med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Andys Car Rental på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Andys Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Andys Car Rental Caymanøerne Find Billeje her --> Sammenlign priser her