1-2-3 Auto Rental

123-auto-rental1-2-3 Auto Rental er et amerikansk biludlejningsfirma med afdelinger i Miami og Orlando i staten Florida. Her tilbyder lejebiler i mange størrelser og prisklasser lige fra små, økonomiske fire-personers til store mini-vans med plads til 15 passagerer.

Du kan hos 1-2-3 Auto Rental bestille billeje i Miami Lufthavn, Miami Beach og Orlando. Men derudover tilbyder 1-2-3 Auto Rental ligesom mange andre biludlejningsfirmaer i USA og en såkaldt ‘drop off – pick up’ service, hvor du kan få leveret eller aflevere din lejebil et andet sted mod ekstrabetaling.

Ankommer du til Miami Lufthavn er det oplagt at bestille billeje her fra 1-2-3 Auto Rental eller et af de mange andre biludlejningsselskaber. Så kan du let komme videre til din endelige destination og har ikke mindst det perfekte transportmiddel til rådighed resten af tiden i Florida.

Rejser du med børn til Orlando, er det for eksempel oplagt at leje en bil med god plads og tage hele familien med på udflugter til nogle af de berømte forlystelsesparker såsom Disney World eller Seaworld.

Priser på lejebiler fra 1-2-3 Auto Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra 1-2-3 Auto Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Florida kyst

Florida er meget mere end skønne strande, oplev det hele med billeje. Foto: Peter Gordon, Creative Commons.

Kontaktinformation til 1-2-3 Auto Rental

Vil du i kontakt med 1-2-3 Auto Rental kan det ske på følgende adresse:

1-2-3 Auto Rental
4019 NW 28th Street
Miami FL, 33142
United States
Telefon: 305. 871-0776

Læs mere om 1-2-3 Auto Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om 1-2-3 Auto Rental er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem 1-2-3 Auto Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af 1-2-3 Auto Rental på vores blog om billeje. Er du selv på udkig efter rejseinspiration, vil vi anbefale dig at læse indlægget Min bedste bilferie i Florida med billig billeje, hvor du får masser tips og råd til de bedste attraktioner og seværdigheder i solskinsstaten.


For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos 1-2-3 Auto Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos 1-2-3 Auto Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her