ABC Car Rental Mauritius

ABC Car Rental er et af de førende biludlejningsselskaber på øen Mauritius i det Indiske Ocean. Her har ABC Car Rental seks udlejningskontorer fordelt rundt på øen.

Mauritius er kun omtrent tre gange større end Bornholm, men rummer dog så mange seværdigheder fordelt ud på hele øen, at det er en god ide at bestille billeje for at komme rundt til dem alle i løbet af din ferie.

Kun en stor hovedvej løber langs øens fra nord til syd, men derudover er der et udmærket netværk af asfalterede, men dog til tider ret smalle veje. Det gør det forholdsvis nemt at komme rundt til de forskellige dele af øen med billeje, og hos ABC Car Rental har du et bredt udvalg af lejebiler. Selskabet kan således levere alt fra små, kompakte biler til store busser.

Med din egen lejebil kan du nemt besøge de mange smukke strande og naturområder på Mauritius, men derudover rummer øen dog også mange andre interessante historiske og kulturelle seværdigheder. Med din egen lejebil fra ABC Car Rental bør du for eksempel besøge nogle af de farverige markeder, som findes i næsten alle byer på Mauritius. Tag også på udflugt til nogle af de historiske seværdigheder, som vidner om kolonitiden på Mauritius.

Ønsker du ikke at køre selv, arrangerer ABC Car Rental dagsudflugter med chauffør til nogle af Mauritius’ største og smukkeste attraktioner.

Priser på lejebiler fra ABC Car Rental Mauritius

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra ABC Car Rental med andre biludlejningsselskaber på Mauritius. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Mauritius

Mauritius er først og fremmest kendt for strande i verdensklasse. Foto: Chris Yiu, Creative Commons.

Kontaktinformation til ABC Car Rental Mauritius

Vil du i kontakt med ABC Car Rental Mauritius kan det ske på følgende adresse:

ABC Car Rental
Albion Docks Building, Trou Fanfaron, Port-Louis.
Telefon: (230) 216-8889

Læs mere om ABC Car Rentalpå deres egen hjemmeside her

Vi opdaterede senest denne side om ABC Car Rental i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i nogle tilfælde fra egne erfaringer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du selv har erfaringer med ABC Car Rental, da vi ønsker at give så god og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af ABC Car Rental på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos ABC Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos ABC Car Rental Mauritius Find Billeje her -- data-src=