Accens Rent a Car

Access-logoAccens Rent a Car har været på det australske billejemarked i mere end 20 år, hvor de fra deres udlejningsstation i Adelaide betjener især den
sydlige del af det store land.

Ankommer du til Adelaide Lufthavn tilbyder Accens Rent a Car at tage imod dig og overdrage din lejebil til dig her, så du med det samme kan fortsætte din rejse med billeje i Australien. Du kan også vælge at få leveret din lejebil ved for eksempel et hotel eller motel. Er du allerede i Adelaide, kan du naturligvis også vælge at bestille billeje med afhentning fra deres udlejningsstation på Port Road blot 10 minutter fra bymidten og 5 minutter fra lufthavnen. Her har Accens Rent a Car en flåde på mere end 90 biler, som alle ifølge firmaets egne oplysninger højest er 18 måneder gamle og ofte næsten nye.

Du kan leje alt fra små, økonomiklasse modeller til store firehjulstrækkere hos Accens Rent a Car og har derfor gode muligheder for at finde en lejebil, som passer til netop dine behov for billeje i Adelaide.

Priser på lejebiler fra Accens Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Accens Rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Strand ved Adelaide

Udforsk Adelaide og det omgivende område med billeje. Foto: Les Haines, Creative commons.

Kontaktinformation til Accens Rent a Car

Vil du i kontakt med Accens Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Accens Rent a Car
464 Port Road,
West Hindmarsh,
SA 5007
Telefon: (08) 8340 0400

Læs mere om Accens Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Accens Rent a Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Accens Rent a Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Accens Rent a Car på vores blog om billeje. På bloggen kan du selv finde ideer og inspiration til din næste bilferie i Australien. Rejser du til det sydlige Australien er det nærliggende at besøge Tasmanien, som du kan læse mere om i indlægget Oplev Tasmanien med billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Accens Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Accens Rent a Car Find Billeje her -- data-src=