Adobe Rent a Car

Adobe-logoAdobe Rent a Car er et biludlejningsfirma i Costa Rica med et bredt netværk af udlejningsstationer. Herfra tilbydes næsten alle typer lejebiler lige fra helt små økonomiklasse modeller til store firehjulstrækkere og biler med plads til mange passagerer.

Billeje i hele Costa Rica

Adobe Rent a Car har kontorer fordelt ud over det meste af Costa Rica og tilbyder desuden gratis shuttle-service fra lufthavne til deres kontorer. Ligledes kan du få leveret din lejebil, hvis dit hotel ligger i nærheden af et af firmaets udlejningskontorer.

Det er ikke kun billig billeje, du kan bestille hos Adobe Rent a Car. Ønsker du ikke selv at køre i Costa Rica, kan du således også hyre en chauffør sammen med din lejebil. En af betingelserne for dette tilbud er dog, at lejeperioden er på mindst tre dage.

Når du lejer en bil hos Adobe Rent a Car i Costa Rica, har du derudover også mulighed for at supplere din billeje med en GPS eller et lokalt telefonnummer. Det kan være en god ide, hvis du vil undgå for mange omveje på din rejse rundt i det mellemamerianske land.

Billeje i Costa Rica gør det for eksempel nemmere at finde frem til unikke, øde strande, og priserne på billeje er generelt lave i forhold til hvad vi er vant til herhjemme.

Priser på lejebiler fra Adobe Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Adobe Rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Costa Rica

Costa Rica er kendt for sin smukke natur. Foto: IBAlex, Wikimedia, Creative Commons.

Kontaktinformation til Adobe Rent a Car

Vil du i kontakt med Adobe Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Adobe Rent a Car
34th Street, 16th Avenue.
San Jose, Costa Rica
Telefon: (506) 2542-4800

Læs mere om Adobe Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Vi opdaterede denne side om Adobe Rent a Car sidst i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du egne input eller gode råd om billeje igennem Adobe Rent a Car, som andre kan få glæde af, er du mere end velkommen til at kontakte os, da vi tilstræber at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også en mulighed at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Adobe Rent a Car på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Adobe Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Adobe Rent a Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her