Advance Car Rental

advance-car-rentalAdvance Car Rental tilbyder bileje fra adskillige afdelinger i storbyen Singapore, hvor du kan vælge fra en bred vifte af bilmodeller.

Billeje i Singapore uden dikkedarer

Advance Car Rental har fravalgt dyre kontorer i lufthavne og hoteller for i stedet at fokusere på at være tæt på der, hvor kunderne har brug for billig billeje. Det er en del af biludlejningsfirmaets koncept om at skære alle unødvendige udgifter fra, så de kan tilbyde den billigst mulige billeje i Singapore. Du finder derfor ikke tilbud om diverse ekstraydelser hos Advance Car Rental såsom afhentning i lufthavnen osv.

Der er gode veje i Singapore og trafikreglerne adlydes generelt, ikke mindst takket være en streng håndhævelse. Selvom det er lettere at finde parkeringspladser i Singapore i forhold til mange andre storbyer af tilsvarende størrelse, skal du dog være indstillet på at trafikken kan være tæt omkring myldretiden.

De fleste besøgende i Singapore vælger da også at benytte det offentlige transportsystem til at komme rundt, men har du af den ene eller anden grund behov for din egen lejebil, er et af Advance Car Rental’s udlejningskontorer sjældent langt væk.

Priser på lejebiler fra Advance Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Advance Car Rental med andre biludlejningsselskaber i Singapore. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Singapore by night

Singapore by night. Foto: Leong Him Woh, Creative Commons.

Kontaktinformation til Advance Car Rental

Vil du i kontakt med Advance Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Advance Car Rental
82 Geylang Lorong 23
#03-06 Atrix
Singapore 388409
Telefon: (+65) 6395-7791

Læs mere om Advance Car Rental på deres egen hjemmeside her

Oplysningerne på denne siden om Advance Car Rental blev sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du selv tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Advance Car Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Advance Car Rental på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Advance Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Advance Car Rental Find Billeje her -- data-src=