Airport Van Rental

avrAirport Van Rental var blandt de første selskaber i det vestlige USA, som specialiserede sig i udlejning af varevogne og minibusser. I dag har Airport Van Rental 10 udlejningsstationer med en bred vifte af vans.

Varevogne i alle størrelser

Betegnelsen ‘van’ omfatter i USA alt fra lejebiler med plads til 7 personer til store mini-busser med plads til 15 passagerer. Airport Van Rental er dermed det perfekte valg til en rigtig roadtrip eller familieferie i det vestlige USA, hvor du har brug for ekstra plads i bilen.

Airport Van Rental har udlejningskontorer i Los Angeles, San Francisco, San Jose, Oakland, Ontario, Orange County, Las Vegas og Sacramento. Du har derfor stor frihed til at planlægge jeres bilferie i det vestlige USA, som har nogle af landets største seværdigheder. Udover de mange attraktioner i storbyerne byder denne del af USA for eksempel også på nogle af verdens mest berømte nationalparker såsom Yosemite og Death Valley.

Alting er som bekendt større i USA, og det gælder ikke mindst af afstandene. Rejser I flere sammen, er det derfor rart at have en komfortabel lejebil god plads og derfor en grund til at over veje en van fra Airport Van Rental fremfor en almindelig personbil.

Priser på lejebiler fra Airport Van Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Airport Van Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

San Francisco

Airport Van Rental har blandt andet en afdeling i San Francisco. Foto: Jamie McCaffrey, Creative Commons.Læs mere om Airport Van Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Airport Van Rental er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Airport Van Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Airport Van Rental på vores blog om billeje. Det er også her du selv kan finde masser af inspiration til din næste bilferie i USA med billeje. Skal du til Californien, bør du for eksempel læse indlægget “Oplev kæmpetræerne i Californien med billeje“.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Airport Van Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Airport Van Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her