Al Muftah Rent a Car

almuftha-rendacar-logoAl Muftah Rent a Car begyndte i 1971, da billeje stadig var et relativt nyt fænomen i Qatar. I dag er firmaet et prisvindende biludlejningsfirma med en stor, alsidig flåde af lejebiler med særlig vægt på eksklusive modeller.

Al Muftah Rent A Car har i dag 6 afdelinger i Qatar samt en enkelt i Bahrain. Ifølge firmaets egen hensigtserklæring er målet at blive det førende biludlejningsfirma i landet og have det bredeste udvalg af lejebiler. Selvom Al Muftah Rent a Car især ligger vægt på at præsentere deres sortiment af eksklusive bilmærker og modeller, finder du dog allerede en bred vifte af billige lejebiler i deres udvalg.

Er du i Qatar i en speciel anledning kan du desuden hos Al Muftah Rent a Car leje limousiner og sågar luksusbusser med plads til store grupper. En almindelig lejebil er dog også en sikker opskrift på en ferie med unikke oplevelser, da du kan følge dit helt eget tempo og gøre holdt, hvor du har lyst.

Priser på lejebiler fra Al Muftah Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Al Muftah Rent a Car med mange andre biludlejningsselskaber i Qatar. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

qatar lufthavn

Bestil eventuelt din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen i Qatar. Foto: Juanedc.com, Creative Commons.

Kontaktinformation til Al Muftah Rent a Car

Vil du i kontakt med Al Muftah Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Al Muftah Rent a Car
D Ring Road
Telefon: +974 -44634444/33/22

Du kan læse mere om Al Muftah Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Al Muftah Rent a Car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Al Muftah Rent a Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Al Muftah Rent a Car på vores blog om billeje. Besøg også bloggen, hvis du selv savner lidt inspiration eller gode ideer til din næste ferie med billeje. Det være sig i Qatar eller et af de mange andre lande, vi har med her på hjemmesiden.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Al Muftah Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Al Muftah Rent a Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her