Alpha Car Hire

logo-alphaAlpha Car Hire åbnede i 2006, og i dag benytter mere end 100.000 kunder årligt billeje fra selskabets afdelinger i Australien.

Billeje i det populære Australien

Med afdelinger i flere af de store populære byer langs Australiens sydøstlige kyst, er Alpha Car Hire til stede hvor mange besøgende efterspørger billeje til ferien.

Alpha Car Hire har ikke deres afdelinger i lufthavnene men tæt ved, derved kan de spare afgifter til lufthavnen. En besparelse som giver dem bedre mulighed for at tilbyde billig billeje til deres kunder. Ankommer du til Australien med fly, tilbyder Alpha Car Hire at afhente dig gratis i lufthavnen, så du nemt kommer hen til deres udlejningsstation.

Udover mange udlejningsstationer tilbyder Alpha Car Hire også et bredt udvalg af køretøjer lige fra små, billige modeller velegnede til byferier og store terrængående biler til eventyr langs kysten.

Priser på lejebiler fra Alpha Car Hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du let sammenligne priser på lejebiler fra Alpha Car Hire med andre biludlejningsselskaber i Australien. Oplys blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil, og du vil hurtigt få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Guldkysten

Udforske for eksempel Guldkysten med billig billeje. Foto: lix –, Creative Commons.

Læs mere om Alpha Car Hire på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Alpha Car Hire er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Alpha Car Hire, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Alpha Car Hire på vores blog om billeje. Bloggen er også stedet, hvor du selv kan finde ideer til nye oplevelser med billeje i Australien. Ligeledes vil du her kunne få aktuelle tilbud og nyheder fra landets biludlejningsselskaber.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Alpha Car Hire eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Alpha Car Hire Find Billeje her --> Sammenlign priser her