Amoita Car Hire

Billig billeje med AmoitaAmoita Car Hire er et portugisisk billeje firma, som tilbyder billeje fra Porto, Faro og Lissabon lufthavnene i Portugal. I lufthavnen står Amoita’s medarbejdere klar til at tage imod dig og følge dig ud til din lejebil, så du undgår unødige forsinkelser, og kan fortsætte din rejse til din endelige destination i Portugal.

Amoita Car Hire blev etableret i 1988, og har i dag sin egen flåde af 400 moderne lejebiler, der inkluderer både kompakte økonomiske modeller og mere eksklusive lejebil til dig, som vil køre med stil i Portugal.

Ifølge Amoita Car Hire er deres filosofi ikke at fokusere på profit, men på kundetilfredshed så kunderne vil vende tilbage igen og igen for at benytte billeje i Portugal hos Amoita.

Ved udleveringen af din lejebil hos Amoita, vil du få udleveret nogle nyttige oplysninger og tips om kørsel i Portugal, men du kan også læse mere om at leje bil i Portugal her på Billeje.info.

Priser på lejebiler fra Amoita Car Hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Amoita Car Hire med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Med Amoita Car Hire kan du finde billeje i de største byer i Portugal

Et af lissabons varemærker, de flotte sporvogne – Oplev Portugal med billeje fra Amoita Car Hire. Foto: Lee Cannon

Kontakt information til Amoita Car Hire

Amoita Car Hire har kontorer flere forskellige steder i portugal, men vil man i kontakt med hovedkontoret er deres kontaktoplysninger:
Avenida da Liberdade Nº15
S. Brás de Alportel
Algarve
Portugal
8150-101
Mobile1: (+351) 966597506
Mobile2: (+351) 962506357
Mobile3: (+351) 967575869

Læs mere om Amorita Car Hire på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Amoita Car Hire Find Billeje her -- data-src=