Apex Car Rentals

apex-logoApex Car Rentals er det største nationale biludlejningsfirma i New Zealand med 14 afdelinger jævnt fordelt ud over de to øer.

Billeje i New Zealand for alle budgetter

Apex Car Rentals tilbyder et omfattende udvalg af nye og næsten nye lejebiler på New Zealand, der passer til alle budgetter og krav med størrelse fra små, vakse bybiler til store 8-personers mini-vans. Det gør det nemt at finde den ideelle lejebil til din bilferie i Kiwi-landet.

Med udlejningskontorer spredt jævnt ud over både nord- og sydøen, er det både oplagt at benytte billeje fra Apex Car Rentals til at lave rundture og bilferier, hvor du afleverer din lejebil et andet sted end du afhentede den. Hos Apex Car Rentals er der intet gebyr for “one-way” billeje, og det er derfor oplagt at starte din tur i Auckland i nord for så at bevæge dig sydpå via spændende seværdigheder, natur og byer til sydøen, hvor du eventuelt kan ende ved Christchurch Lufthavn, der har internationale forbindelser.

Billeje fra Apex Car Rentals eller et af de andre biludlejningsselskaber på New Zealand er en chance for at lave en rejse med stor grad af frihed til selv at betemme tempo og rute. Med din egen lejebil er det desuden ofte langt nemmere at komme ud til landets afkroge og unikke naturområder, hvor der ikke er gode forbindelser med offentlig transport.

Der er generelt gode veje på New Zealand og det er som regel kun omkring storbyerne, at der kan være nævneværdig trafik. Har du brug for vejledning til din bilferie giver Apex Car Rentals dig gerne tips til de bedste ruter.

Priser på lejebiler fra Apex Car Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info er det ganske nemt i ro og mag at sammenligne priser på lejebiler fra Apex Car Rentals med andre biludlejningsselskaber i New Zealand. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Fantastisk natur i New Zealand

Glæd dig til den fantastiske natur i New Zealand. Foto: Takver, Creative Commons.

Kontaktinformation til Apex Car Rentals

Vil du i kontakt med Apex Car Rentals kan det ske på følgende adresse:

Apex Car Rentals
PO Box 10233 Christchurch
New Zealand
Telefon: 00 800 7001 8001

Læs mere om Apex Car Rentals på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Apex Car Rentals er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Apex Car Rentals, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Apex Car Rentals på vores blog om billeje. Det er også i bloggens tidligere indlæg, at du selv kan finde mange gode tips til din egen bilferie i New Zealand. Vi fortæller desuden her jævnligt om gode tilbud eller andre nyheder med relevans for billeje i New Zealand.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Apex Car Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Apex Car Rentals Find Billeje her -- data-src=