Assist Car Rental

Assist-logoAssist Car Rental har afdelinger i de fleste større lufthavne og byer i Tyrkiet, hvorfra de tilbyder lejebiler til alle budgetter og i næsten alle størrelser.

Assist Car Rental, som har eksisteret siden 2005, har deres hovedkontoret i hovedstaden Istanbul blandt andet udlejningskontorer på en række af Tyrkiets mest populære rejsemål såsom Antalya og Bodrum. Herfra tilbyder de alt fra små, kvikke biler til store mini-busser med plads til hele familien eller vennegruppen.

Uanset hvornår på døgnet du ankommer med fly til for eksempel Istanbul Atatürk Lufthavn eller Antalya Lufthavn, vil du kunne afhente din lejebil hos Assist Car Rental. Det er da heller ikke uden grund, at de fleste som rejser til Tyrkiet på ferie eller forretningsrejse vælger at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. Så slipper man for at bekymre sig om offentlig transport eller taxier i Tyrkiet, men kan blot sætte sig bag rattet og fortsætte videre til den endelige destination med det samme.

Holder du langtidsferie i Tyrkiet, har Assist Car Rental også særlige tilbud, hvor du får ekstra rabat på din lejebil.

Priser på lejebiler fra Assist Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Assist Car Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Moske i Istanbul

Assist Car Rental tilbyder blandt andet billeje i Istanbul. Foto: Surreal Name Given, Creative Commons.

Du kan læse mere om Assist Car Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Assist Car Rental er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Assist Car Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Assist Car Rental på vores blog om billeje. Det er også her, du selv kan finde gode tips til bilferier i Tyrkiet. Hvis du ikke allerede har bestemt dig, kan du blandt andet i indlægget Besøg de mest børnevenlige strande ved Alanya med billeje læse hvorfor, at du får meget mere ud af din ferie med billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Assist Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Assist Car Rental Find Billeje her -- data-src=