Atesa biludlejning

atesa. Lej bil på Billeje.infoAtesa var en af pionerene indenfor biludlejning i Spanien med en historie, som går helt tilbage til 1949. Atesa var således med helt fra starten af Spaniens udvikling som turistland og har formået at tilpasse sig udviklingen med så selskabet i dag stadig er et af Spaniens førende biludlejningsfirmaer.

Atesa har dog ikke kun vokset sig stor på egen hånd. I 1989 blev Atesa således erhvervet af den franske bilkoncern PSA (Peugeot-Citroën Automobile) og for senest i 2012 at blive en del af Enterprise Holdings, et af verdens førende biludlejningsfirma med over 70.000 ansatte og omkring 8.000 kontorer. For Atesa betyder integrationen i det større selskab at biludlejningsfirmaet får adgang et endnu større netværk af udlejningssteder, og Atesa kan derfor tilbyde billig billeje i stort set hele Spanien.

Når du søger billig billeje i Spanien, vil du derfor ofte støde på Atesa, som er tilstede i lufthavne, på jernbanestationer og i det hele taget en lang række af de mest populære rejsemål i Spanien, hvor der er stor efterspørgsel på biludlejning. Ifølge Atesa råder selskabet i alt over en flåde af 25.000 lejebiler, som spænder over en bred vifte af køretøjer.

Priser på lejebiler fra Atesa

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Atesa med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Barcelona. Lej bil på Billeje.info

Udforsk Spaniens seværdigheder med billeje fra Atesa. Foto: Rick Ligthelm

Læs mere om Atesa på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Atesa Find Billeje her --> Sammenlign priser her