Atlas

Atlas-logoAtlas er et australsk biludlejningsfirma med både personbiler og lastbiler i deres flåde, der kan lejes fra afdelinger i byer og lufthavne i Victoria, New South Wales og Queensland.

Lej en bil i Australien med plads til alle

De er nok de færreste, som ligefrem får brug for at leje en lastbil til deres rejse i Australien, men derimod kan der være mange fordele ved at leje en mini-bus eller stor lejebil.

Hos Atlas kan du leje mini-busser med plads til 8 og 12 passagerer – en oplagt mulighed for store grupper, der ønsker at rejse samen. Derudover findes naturligvis også rummelige personbiler med god plads til både passagerer og baggage i udvalget hos Atlas.

Med udlejningskontorer i populære australske byer og lufthavne såsom Sydney, Melbourne og Brisbane, er det god chance for at benytte billig billeje fra Atlas på en rejse i Australien.

Priser på lejebiler fra Atlas

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Atlas med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Brisbane

Atlas tilbyder blandt andet billeje i Brisbane. Foto: Nam Nguyen, Creative Commons.

Du kan læse mere om Atlas på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Atlas blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Atlas, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Atlas på vores blog om billeje. Er du ved at planlægge en bilferie i Australien, kan du også selv finde masser af gode råd og tips til oplevelser med billeje “downunder” i bloggen.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Atlas eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Atlas Find Billeje her --> Sammenlign priser her