Atwest Rent A Car

atwest-logoAtwest Rent A Car er et amerikansk biludlejningsfirma med afdelinger i San Diego og Los Angeles på USA’s vestkyst.

Atwest Rent A Car har siden år 2000 bestræbt sig på at tilbyder deres kunder den billigste billeje i Californien og forventer at udvide med nye afdelinger i den nærmeste fremtid.

Atwest Rent A Car er dog ikke bare for dig, som vil udforske Californien i USA med billeje. Du har for eksempel også mulighed for at køre til Baja California, som er en stat i Mexico på den Californiske Halvø. Vil du køre mere end 200 miles (ca. 320 kilometer) syd for grænsen, er det dog ifølge Atwest Rent A Car en betingelse, at du lejer en SUV, som er mest velegnet til de grusveje, du sandsynligvis vil møde.

Udvalget af lejebiler hos Atwest Rent A Car byder da således også på biler til næsten ethvert behov lige fra små (efter amerikanske forhold) personbiler til store mini-busser og sportsvogne. Derudover modtager Atwest Rent A Car gerne kunder under 25 år, som ellers hos nogle har svært ved at leje bil uden at skulle betale ekstra gebyrer.

Priser på lejebiler fra Atwest Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Atwest Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Californien landskab

Udforsk Californien og eventuelt Mexico med billeje fra Atwest. Foto: Wonderlane, Creative Commons.

Kontaktinformation til Atwest Rent A Car

Vil du i kontakt med Atwest Rent A Car (Los Angeles afdeling) kan det ske på følgende adresse:

Atwest Rent A Car, Corp.
5777 West Century Blvd
Los Angeles, CA 90045
USA
Telefon: 310-417-9050

Læs mere om Atwest Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Dette side med informationer om Atwest Rent A Car blev senest opdateret i sommeren 2014 med oplysninger indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Hvis du har tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Atwest Rent A Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Atwest Rent A Car på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Atwest Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Atwest Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her